Водоканал знову збираються відключити від електроенергії. Коли?

Водоканал знову збираються відключити від електроенергії. Коли?

«Енера Вінниця» повідомила, що «Вінницяоблводоканал» знову може залишитися без світла. Також у повідомленні зазначають, що з розумінням ставляться до проблеми, тому в черговий раз відстрочили дату відключення, аби Водоканал зміг сплатити борг.

Таке повідомлення опублікували о 15 годині 21 листопада у фейсбук ТОВ «Енера Вінниця».

— Товариство враховує соціальну важливість комунального підприємства та з розумінням ставиться до проблем, що нині виникли на підприємстві водопостачання. Тому вкотре дали можливість керівництву КП «Вінницяоблводоканал» знайти шляхи вирішення погашення боргів за жовтень місяць. Однак, в умовах Нового ринку електричної енергії ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» не може постійно кредитувати водоканал, оскільки гроші на купівлю електричної енергії необхідні завчасно, — йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні вказали, що Водоканал має погасити заборгованість за спожиту електричну енергію до 26 листопада. Якщо до цієї дати гроші не будуть перераховані, підприємство знову відключать від електроенергії.

Відео дня

Тим часом, на офіційних сторінках «Вінницяоблводоканал» повідомлень про ситуацію немає.

Нагадаємо, 18 листопада «Енера» повідомляла, що комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» має борг 6 мільйонів 975 тисяч 056, 76 гривень за використану електричну енергію. Це сума без врахування авансового платежу за листопад – 9 832 735, 20 грн.

Читайте також:

Із міського бюджету виділять близько 8 мільйонів на погашення боргів Водоканалу

Водний конфлікт: облводоканал поки не відключатимуть від електроенергії

«Брати у заручники ціле місто безвідповідально» Мер Вінниці про конфлікт між енергетиками і водоканалом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Пня

    ...щ
  • Ира Мельник

    На бучмах не було світла з 13-15 год начали часто виключати світло
  • Жора

    Есть вода ?
  • Поpошок

    Подав вчасно показники енері...нарахували на 500 гривень боргу, хоча сплачено на 200кв. наперед. Вирішив два місяці нічого не платити, йдіть у дупу. Бо грошики вони назбирають вперед, а потім збанкрутують...і не буде-ні грошей, ні кіловат.

    Олексій reply Поpошок

    Це фірма прокладка по своїй суті, як вона може збанкрутувати, якщо конкретно зараз займається купипродаєм?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up