Водія, який скоїв смертельний наїзд у Кирнасівці і втік, випустили з-під варти

Водія, який скоїв смертельний наїзд у Кирнасівці і втік, випустили з-під варти
60-річний чоловік з Кирнасівки загинув від наїзду на нього автомобіля, підозрюваного водія один суд взяв під варту, а другий — випустив під домашній арешт
  • Вінницький апеляційний суд змінив запобіжний захід підозрюваному у смертельному наїзді на пішохода у селі Кирнасівка.
  • Замість тримання під вартою йому обрали цілодобовий домашній арешт.
  • 29-річний підозрюваний вийшов з-під варти сьогодні, 18 січня 2022 року.
  • Які аргументи наводив на суді адвокат підозрюваного?

У перший день нинішнього року у Кирнасівці під колесами автомобіля загинув 60-річний чоловік. Як це сталося? Чоловік навіть крикнути не встиг.

Разом з дружиною, нагадаємо, він повертався від сусідів. Йшли по узбіччю дороги. Дружина попереду, чоловік слідом за нею. До будинку залишалося менше сотні метрів. Трагедія сталася за хвилин десять до 20-ї години.

Назустріч їм виїхав автомобіль «ВАЗ-2110». Дружина встигла відскочити, а чоловік… Як потім розповідала жінка, чоловік навіть крикнути не встиг. Удар був такої сили, що він загинув на місці. Автомобіль тим часом не зупинився. Водій поїхав далі.

Відео дня

Більше ми писали у цій публікації: 

Водія і автівку до пізньої ночі розшукували правоохоронці. Наступного дня, 2 січня, водій сам прийшов у поліцію. Сказав, що злякався, що чужа машина, що двоє малолітніх дітей…

Вінницький міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою протягом двох місяців.

Апеляційний суд сьогодні, 18 січня, змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Аргументи адвоката

Зі скаргою на рішення суду першої інстанції звернувся до Вінницького апеляційного суду адвокат водія Михайло Конякін. Він просив змінити  запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. Про аргументи, які наводив у суді на користь свого підзахисного, адвокат розповів журналісту 20minut.ua.

— По-перше, мій підзахисний визнав свою вину, — каже Михайло Конякін. — Він сам прийшов у поліцію, розповів, що сталося, показав, де знаходиться автомобіль. По-друге, він співпрацює зі слідством. Окрім того, у нього позитивні характеристики, як за місцем роботи, так і за місцем проживання.

До наведених вище аргументів адвокат додав ще два. Каже, людина має постійне місце роботи, у нього на вихованні знаходиться двоє малолітніх дітей.

Такі само аргументи адвокат наводив у суді першої інстанції, коли обирали запобіжний захід. Нагадаємо, рішенням Вінницького міського суду підозрюваному у смертельному наїзді на пішохода у селі Кирнасівка обрали запобіжний захід — тримання під вартою. Після ухвали Апеляційного суду його відпустили з-під варти під цілодобовий домашній арешт.

 

Читайте також:

«Удар був такий, що шкарпетки з ніг злетіли». Під варту взяли водія, який втік з місця смертельної аварії

На Вінниччині водій на Renault врізався у мотоблок. Загинув 13-річний хлопчик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Наталья Нога

    Жоден хабар не зробить з вбивці порядну людину!!!

    Наш папа безцінний! Якщо земний суд вбивці виграють, то суд Божий таке не пробачить!

    Вічна пам‘ять папуля!
  • Олеся Нога

    Як страшно , вбив папулю , а сам злочинець дома в теплі та з родиною , а наша родина залишилася з горем і болем , папуля ніколи більше додому не прийде 😭😭😭
  • Анатолий Гордий

    он  оставил  место  аварии  это  отягощаюшие  обстоягельства  второе  пора  заканчивать  с  этими  совдеповскими   характеристиками  и  прочей  херней  родычи  будьте   бдительны  движуха  началась

keyboard_arrow_up