Води по коліна: на Тяжилові затопило будинки. Дісталося й Старому місту

Води по коліна: на Тяжилові затопило будинки. Дісталося й Старому місту

У Вінниці до ранку суботи не припинявся дощ зі вчорашнього вечора. Вранці деякі райони затопило. Зокрема, на Тяжилові у будинках плавають килими, а на Старому місті посеред подвір’я — озеро.

Відео, як затопило вулицю Степана Тимошенка у мікрорайоні Тяжилів виклала депутат вінницької міської ради Ганна Давиденко.

Жителя кажуть, що їх будинки підтоплює не вперше. На відео власниця будинку №136 плаче від безсилля. 

Відео дня

— У 2013 році нас також затопило. Я зробила фото. Скільки не зверталися до улічкому, навіть в міськраду... Але все марно, — каже жінка.

Крім того, і води майже по коліна на Старому місті. Зокрема, по вулиці Дубовецькій у дворах та городах розлилася річка.

Відео та фото звідти виклала редактор газети RIA Наталка Піскунічева:

 

Наші читачі пишуть, що рівень води різко піднімається і по вулиці Брацлавській (колишня Островського).

—  По Островського річка заходить на територію Техногазу бувший Спиртзавод, його власник на руслі встановив решітки, за решіткою все заросло і замулилось. Вода не має куди уходити... Горісполком надав припис власнику зняти перепони з річки. Але віз і нині там, —  повідомляє читачка Оксана Кравченко.

За словами Оксани, цей люк не могли знайти:

 

Озеро утворилось і в районі ДПЗ:
Читайте також:

Буревій в Україні: залишились без світла 380 містечок. Вінниччину не оминуло
 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Александр Балаганов

    ЛИВНЕВЫМИ КАНАЛИЗАЦИЯМИ В ГОРОДЕ НИКТО НЕ ЗАНИМАЕТСЯ-ДЕНЬГИ НА ЗАБОР ВОКРУГ ПАРКА ЕСТЬ,А ЛИВНЕВКУ ПОЧИСТИТЬ ДЕНЕГ НЕТ И ЖЕЛАНИЯ ГОРОДСКИХ ВЛАСТЕЙ ТО ЖЕ.
  • Анонім

    От продивився я відео, фотографії і виникає питання, а хто цим людям винен більшість дворів обнесено фундаментним парканом, що створює в середині звичайнісінький басейн! Кожен біля свого паркана, воріт понасипав насипи щоб вода не ішла у двір і не було калюж(і з роками це просто підняло рівень дороги, адже кожен гребе від себе і до сусіда), що також перешкоджає витоку, річка кажуть забруднена поросла бур'яном, а як-же прибудинкова територія, чим займається "УЛІЧКОМ" чому не контролює мешканців, також згідно з нашим законодавством Стаття 88 Водного кодексу України, є таке поняття Прибережні захисні смуги, які призначенні для розливу річок! Для р. Тяжилівки визначено 25м які претензії можуть мати мешканці, якщо вони все роблять своїми руками!? А прибрати прибережну територію це пів дня, можливо день, краще витратити цей час один-два рази на рік ніж потім пів року робити ремонт! Співчуваю мешканцям але перед тим як когось винити задумайтесь чи все ВИ вірно зробили!

    П.С. Живу трохи нижче по течії вода піднялась приблизно на 70-80 см але з досвіду  минулих років таких наслідків уникнули!

    З.А.Глядач reply Анонім

    А навіщо це все робити? Набагато простіше поскіглити перед журналістами "як у нас все погано","винні всі,крім мене" і т.д.
  • Сергій

    Зато бабушка,после того как откачает воду из дома,сможет пойти погулять по проспекту Космонавтов и в будущем покакать в евротуалете на лесопарке за два лимона гривен....
  • Anonymous

    Это инновация от "мера-реХформатора", который сейчас сам про себя любимого снимает фильм.

    Все ливнёвки уничтожены или не обслуживаются должным образом - 100 % вина горисполкома, который не исполняет своих обязанностей.

    Олексій reply Anonymous

    Якраз зливову каналізацію обслуговують. Просто потрібно заявки вчасно робити.

    Вінничанин reply Олексій

    Олексій, нині модно критикувати владу.

    Anonymous reply Вінничанин

    Научись сначала отделять мух от котлет, а потом говори. Часом не в горисполкоме работаешь?

    З.А.Глядач reply Anonymous

    А ти,напевне,в (ж)опозиційному "штабі" одержуєш з/п?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up