Vinnytsia Food Fest: як і коли «спробувати Вінницю на смак»

Vinnytsia Food Fest: як і коли «спробувати Вінницю на смак»
  • Уже цього вікенду, 20-22 квітня, у Центральному парку відбудеться черговий фест вуличної їжі.

  • Це захід, який претендує на звання гастрономічної візитівки міста і збирає навколо свого меню любителів поласувати смачненьким з усієї країни.

  • Розповідаємо, що із себе представлятиме цей фестиваль

Цьогорічний Vinnytsia Food Fest – це понад півсотні професійних кухарів, закладів, що пропонують авторські страви, та виробників, які пригощатимуть смаколиками, які, найімовірніше, ви раніше не куштували. Так, наприклад, на фесті буде представлена продукція молекулярної кухні. Це якраз та ситуація, коли замість крему-брюле, у ваш вафельний ріжок кластимуть різноманітні, іноді доволі незвично скомбіновані інгредієнти, і «приправлятимуть» їх рідким азотом. Але хвилюватися не варто, бо це не  тільки безпечно, але й смачно. Ще будуть краби в еклерах, жаб’ячі лапки, устриці, равлики, корн-доги, чебуреки з сиром дорблю, вареники з вінницькими яблуками та багато іншого.

Як проходив фестиваль вуличної їжі в січні 2018 року, читайте в публікації Фалафель, мідії, море м’яса. Огляд вінницького фудфесту

А про враження першого фастфуд-фестивалю читайте в репортажі «Тут і не дорого і не дешево». Враження відвідувачів Vinnytsia Food Weekend

На любителів м’яса чекає величезна кількість м’ясних страв, зокрема, стейків, копченого та печеного м’яса, ковбасок і страв національних кухонь інших країн. Для вегетаріанців та веганів на фестивалі передбачені страви без компонентів тваринного походження.

Vinnytsia Food Fest – це не тільки їжа. Це три дні, протягом яких гості фестивалю зможуть розважатися, брати участь у майстер-класах та різноманітних забавах для дітей. Тому це ще й добра нагода відпочити всією родиною.

Що ще буде, крім їжі

На фестивалі передбачені дві музичні сцени. На першій, що розташується біля Літнього театру, звучатиме електронна музика. На другій, біля Фонтанної площі, виступатимуть запрошені гурти та хедлайнер третього дня фестивалю, гурт зі Сполучених Штатів Америки.

Окрім цього, на заході будуть працювати інклюзивній майданчик від ГО «Гармонія», вуличний кінотеатр, зона швидких одружень від «VinSmart» та локація від БФ «Подільська громада» з проектом «ЕКО місто». Для тих, хто хотів би спробувати себе у ролі актора, проходитиме воркшоп театру «Gvozdь». А любителів літератури чекає цікава бесіда на тему «Літературний гурман Коцюбинський» з книжковим експертом Олександром Вешелені.

На активних і спортивних гостей фесту, окрім можливості підкріпитися чимось натуральним та корисним, чекають локації із заняття фітнесом, настільного тенісу і хокею, дартсу та армрестлінгу. Маленькі любителі науки зможуть взяти участь у майстер-класі від «Шаленої лабораторії», а шанувальники кінематографа матимуть можливість переглянути кінострічки під відкритим небом. Родзинкою фестивалю стане підйом на повітряній кулі, який розіграють серед відвідувачів заходу.

Що обіцяють організатори

– У міста має бути свій смак, запах та бренд. Наша команда працює над тим, щоб кожен українець міг спробувати Вінницю на смак. Такими заходами ми створюємо новий формат відпочинку та споживання їжі, – говорить організаторка фестивалю Світлана Ярова. – Наша задача створити в місті індустрію задоволення, щоб вінничани та гості міста отримували задоволення від їжі, музики та спілкування. Зробити так, щоб кожен міг знайти на фестивалі задоволення для себе.

Програма

Протягом фестивалю працюватимуть:

  • fast merried
  • 2 музичні сцени
  • танцювальні батли
  • beauty зони
  • quest fest
  • концептуальний кінотеатр
  • інклюзивний майданчик
  • дитячі зони та багато задоволення.

День перший

15.00–18.00.... Інклюзивний  майданчик ГО «Гармонія»
15.00–19.00.... Fast married, одруження на один день
15.00–19.00.... Локація ГО «Подільська громада» проект «ЕКО місто»
15.30–15.45.... Локація «Fit Curves»
17.00–19.00.... Воркшоп театру «Gvozdь»
19.00–22.00... Локація SD Mafia «СД платформа»
21.00–22.00… Фаєр-шоу

День другий

12.00–14.00....Тренінг «Мистецтво комунікацій» з Юлею Кулаковою
12.00–18.00.... Інклюзивний майданчик ГО «Гармонія»
15.00–19.00.... Локація ГО «Подільська громада» проект «ЕКО місто»
15.30–15.45.... Заняття фітнесом «Fit Curves»
15.30–18.00.... Забіг в повзунках «VinSmart»
17.00–19.00.... Воркшоп театру «Gvozdь»

День третій

12.00–13.00.... Велоджем, нагородження учасників велозмагань
12.00–18.00.... Інклюзивний майданчик ГО «Гармонія»
12.00–22.00.... Настільний теніс, хокей, дартс
14.00–15.00.... Бесіда на тему «Літературний гурман Коцюбинський» Олександра Вешелені
5.00–19.00.... Локація ГО «Подільська громада» проект «ЕКО місто»
15.00–17.00.... Армреслінг
15.30–15.45…. Локація «Fit Curves»
16.00–16.30.... Майстер-клас «Шалена лабораторія»
17.00–19.00.... Перформанс театру «Gvozdь»
20.00–22.00.… Розумне кіно, «СД платформа»

Більше інформації — на сторінці у Facebook

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up