Вінниця закупить для Херсону 100 євроконтейнерів для сміття

Вінниця закупить для Херсону 100 євроконтейнерів для сміття
фото ілюстративне
  • Наше місто продовжує допомагати деокупованому Херсону. На крайній сесії міської ради виділили кошти на закупівлю контейнерів для збору відходів.

Для деокупованого міста придбають сотню євроконтейнерів для сміття. З таким проханням до вінницької влади звернулася начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.

Як підкреслює вінницький міський голова Сергій Моргунов, у Херсоні нині достатньо серйозна патова ситуація щодо інфраструктури. Росіяни вивезли всю комунальну техніку, навіть немає як позбирати сміття належним чином.

— Наші колеги з Херсона попросили, щоби ми підтримали їх з точки зору придбання контейнерів, тож ми виділяємо на це кошти, — додав Моргунов.

Відео дня

Відзначимо, що Херсон постійно обстрілюється, мають місце значні руйнування житлового фонду, інфраструктурних об’єктів, наслідки яких теж потрібно прибирати, розбирати завали, вивозити будівельне сміття тощо. Тим часом достатньо техніки у місті немає. Немає і надходжень до бюджету, адже більшість жителів виїхали, бізнес не працює.

 

Читайте також:

«Втомлені, але незламні»: світлини наших захисників з 59-ї бригади

Наші танкісти дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам» — полковник Охріменко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up