Вінниця отримала нагороду Партнерства «Відкритий Уряд» OGP Local Innovation Awards

Вінниця отримала нагороду Партнерства «Відкритий Уряд» OGP Local Innovation Awards
  • Вчора, 15 грудня, Вінниця отримала нагороду світового рівня від Партнерства «Відкритий Уряд» OGP Local Innovation Awards.
  • Престижну нагороду надають за інновації в розвитку відкритого врядування і трансформаційні ініціативи на місцевому рівні.

Переможців конкурсу оголосили під час Всесвітнього Саміту OGP у столиці Південної Кореї — Сеулі. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Ми приєдналися до програми «Відкритий Уряд — місцевий рівень» у рамках міжнародної Ініціативи «Відкритий Уряд» лише минулого року, — пише міський голова Сергій Моргунов. — Але вже розробили План дій з впровадження Ініціативи та представили на міжнародний конкурс свій проєкт».

Відео дня

Загалом на конкурсі розглядали 36 місцевих ініціатив від громад з Європи, Америки, Азії, Африки. Мета цього проєкту — інтегрувати приєднані території завдяки посиленню участі мешканців у прийнятті рішень та формуванню відчуття спільної громади.

Як зазначає Моргунов, «Ініціатива «Відкритий Уряд» — це всесвітня мережа, яка об'єднує країни та міста, які прагнуть розвивати відкрите врядування.

 

Читайте також:

«Плюси» та грудневі дощі. Кому завтра знадобиться парасоля

Для дітей влаштують безкоштовну екскурсію двоповерховим автобусом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Zesraka Zelena

    cпосыбо поржав  у вас  там не  открытый а  закрытый перилом-мосха.
  • Ols Kat

    а що таке відкрите врядування?

keyboard_arrow_up