Вінничанин знайшов у "Еко Маркеті" гриби з пліснявою. Після суперечок отримав нормальні

Вінничанин знайшов у "Еко Маркеті" гриби з пліснявою. Після суперечок отримав нормальні

Вінницький “ревізор” Ярослав Мушинський вчора, 26 травня, знайшов у “Еко Маркеті”, що на Коцюбинського, два пакунки протермінованих грибів та незрозумілого походження сиркову масу. Дивіться у відео, як на це реагували адміністрація магазину та продавці.

Нещодавно ми писали, як Ярослав намагався обміняти 14 ящиків прострочених сухарів вартістю майже 2.5 тисячі гривень.

Читайте також: В «Еко Маркеті» вінничанин не зміг обміняти 14 ящиків прострочених сухарів

Цього разу хлопець на полицях супермаркету знайшов два пакунки грибів, які вже покрилися пліснявою та сиркову масу, де неможливо було розібрати дату виробництва. Нагадаємо, що у “Еко Маркеті” діє акція: якщо людина знайде товар з вичерпаним терміном придатності, то магазин дасть їй свіжий за символічну суму у кілька копійок.

Відео дня

Тому хлопець зі своїм батьком Русланом Мушинським і звернувся до адміністрації з проханням виконати умови програми. Тетяна Володимирівна, директорка супермаркету - так хлопці назвали жінку, до якої підійшли. Проте сама вона не представилася на прохання журналіста “20хвилин”.

Вона сказала, що протермінований товар на полицях магазину з'являється через неуважність співробітників. Після того, як почалася суперечка між нею та покупцями, Тетяна втекла у службове приміщення, а замість неї вийшов чоловік, який назвався юристом. Він почав показувати жовтий аркуш паперу, на якому наче був якийсь витяг з закону. Подивитися журналісту він його не дав.

Згодом і цей чоловік вирішив сховатися у службовому приміщенні.

Журналіст разом з Русланом та Ярославом пройшовся по торговельному залу. У відділі риби побачили шматки лосося, які лежали поза холодильником.

Почали питати продавчиню, коли риба з'явилася на прилавку, прохали зважити шматок, але вона не звертала ніякої уваги на покупців.

Вмовити продати шматок рибини хлопцям все-таки її вдалося.

Невдовзі до “Еко Маркету” приїхав чоловік, якого “ревізори” назвали регіональним директором мережі супермаркетів. Спілкуватися з журналістом він також не захотів, посилаючись на те, що не може відповідати на запитання, не маючи дозволу свого керівництва. А також на те, що журналіст “не домовився заздалегідь про акредитацію для інтерв'ю”.

“Регіональний” подивився на протерміновані товари та дав вказівку працівникам магазину замінити продукцію на свіжу, яку активісти купили за вісімнадцять копійок.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    ось і відповідь крикунам, які кричать, що гриби з базари і магазину, які можна помацати і навіть розломити, не їсти, а їсти лише магазинні.
  • Анонім

    Этот кипишьняк для того что бы купить товар за 18 коп!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up