В «Еко Маркеті» вінничанин не зміг обміняти 14 ящиків прострочених сухарів

В «Еко Маркеті» вінничанин не зміг обміняти 14 ящиків прострочених сухарів

У багатьох супермаркетах міста за знайдені прострочені продукти повертають гроші. На неуважності адміністрації магазину вінничанам вдається заробляти гроші. Та, як виявилось, не завжди.

Ярослав Мушинський навчається у 11 класі і вже півроку заробляє гроші на знахідці прострочених продуктів у супермаркеті. Планує стати журналістом.

Previous Next


- Магазини піаряться за допомогою таких акцій, - каже хлопець. - В «АТБ» за знайдений прострочений товар повертають трикратну вартість. У Еко маркеті прострочений обмінюють на такий же, але за 9 копійок. За півроку прострочки в АТБ стало менше. Стабільно отримував на касі і 250, і 500 гривень.

Відео дня

Хлопець розповідає, що 5 травня ввечері зайшов з друзями в «Еко Маркет» на проспекті Коцюбинського. Наштовхнулись на прострочені на три дні сухарі «Київські». Нарахували 14 ящиків на 2,5 тисячі гривень. Дата виготовлення на коробках – 3.03.2016. Строк придатності сухарів – 60 діб. Свої слова підтверджує відео доказами.

- Адміністрація міняти нам товар не захотіла. Ми зрозуміли, що нічого не вийде і я подзвонив батькові, щоб він приїхав, - розповідає Ярослав. - Ми викликали поліцію, батько написав заяву. Ми вирішили купити ці сухарі. Розфасували по пакетикам, і зважили. На товар вліпили стікер, і термін придатності сухарів автоматично «продовжився» ще на два місяці. Адміністрація магазину розбіглась, згодом з’явився начальник охорони, а пізніше й директор магазину. Пробули там до 11 ночі. Але нічого не добились.

Сьогодні, 6 травня, прострочених продуктів в магазині Ярослав не знайшов.
- Сьогодні в залі працює людей з 40. Давненько так ого не бачив. Половину вчорашнього асортименту як вітром здуло. У всіх кінцях магазину працюють продавці. Шукають прострочку та виставляють новий товар на зал усі працівники: касири та прибиральниці в тому числі.

В куточку споживача – новенька книга відгуків і пропозицій. Старої немає. У новій – лише один позитивний відгук, датований 5 травня.
Жінка, яка особисто не представилась, яку вінничани назвали директоркою магазину Тетяною Володимирівною, розповіла на відео журналісту 20minut.ua, що не бачить проблеми у простроченому товарі в торговому залі.

- Для чого зроблена ця акція? Щоб якщо ми дійсно щось пропустили, ми раді цій людині і ми йому допомагаємо. Але коли ви приходите 20 людей - це тероризм. У нас є люди, які працюють, і вони всі можуть помилятись.
На запитання чи є 14 ящиків товару помилкою, жінка не відповіла і сховалась в підсобці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олекс

    В тому магазин,і ще багато є чого вигрібати, в т.ч. і нового директора не завадило б поставити, для порядку і продавців набрати і відношення до їх праці з боку адміністрації змінити. Я теж залишав свої зауваження в книзі але на них офіційного листа п. Тетяна не надіслала..
  • 777

    стане журналістом, спробує писати про корупцію у вищих ешелонах влади,отримає за це від кого потрібно пи..ди, і почне писати про корумпованих  лікарів та вчителів. Уже таких бачили.

    Винницкий Сергей reply 777

    Надо брать с него пример
  • Шемет Евгений

    В АТБ только или за просрочными сухариками или за свежей водкой.
  • Татьяна Купренко

    Там постоянно пирожные стоят сверху на холодильнике, на моё замечание, что условия хранения указаны в холоде, мне ответили, что они только сегодня их получили, т.е. в холодильник поставят завтра, уже испорченные.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up