Вінничанин створив гру про Путіна, який «знищує ворогів Росії»

Вінничанин створив гру про Путіна, який «знищує ворогів Росії»
Скріншот з гри: герой бореться з лідером КНДР Кім Чен Ином
  • За місяць до виборів в РФ вінничанин Сергій Куценко створив гру про Путіна
  • Це піксельна аркада, в якій головний герой Володимир Путін бореться з ворогами Росії: біткоїнами, ЛГБТ-активістами, реперами та навіть з президентом Трампом
  • Навіщо це зробив хлопець — щоб висміяти або похвалити ВВП?

На ігровому порталі Steam з’явилася гра «Putin-2018». У ній потрібно «перемагати та знищувати усіх ворогів Росії», як йдеться у описі до гри.

Гра з’явилася за місяць до початку виборів у РФ, 26 лютого. У ній рішучий та сповнений відваги головнокомандувач російської авіації виступає проти своїх ворогів: біткоїнів, Навального, репера Face, ЛГБТ-активістів та навіть з жовтими качками (посилання на розслідування про статки прем’єр-міністра РФ Дмитра Медвєдева - авт.).

Відео дня

Автором є студент Вінницького політеху Сергій Куценко. Хлопець пояснив, навіщо він зробив гру про Путіна.

— Я не прагнув висміяти чи похвалити когось — особливо Путіна. У грі я показав, що ця людина в образі вічного мема ні перед чим не зупиниться і буде знищувати все на своєму шляху, аби досягнути мети. Але я хочу, щоб всі зрозуміли, що ця гра — не про президента Росії (я поза політикою), а про мем, який «вездесущий». Це такий собі жарт для геймерів, які люблять політичних персонажів, — розповів Сергій.

Зараз гру завантажили вже понад 1000 людей, які пишуть схвальні рецензії та вважають гру сатирою на президента РФ.

Хоча, як прокоментував ігровий оглядач Олексій Романов російській службі BBC, у грі про Путіна немає навіть особливих політичних мотивів, оскільки всі флеш-ігри — виключно короткочасні розваги

«Це веселощі на пару годин. У цій грі немає нічого особливого, вона просто змусить користувача посміхнутися», —  зауважив Романов.

Тоді як Сергій Куценко обіцяє, що скоро доробить «Putin-2018» та додасть епічний фінал з відомим українським гаслом, яке полюбляють наші «ультрас». Та вже має плани на майбутню гру:

— Працюватиму над новим проектом, він також буде політичної тематики. Але не про Україну, бо я живу в цій країні, а про міжнародний «політклуб». Там багато свіжих ідей, які можна буде використати при створенні нової гри і нових образів-мемів.

Джерело: газета «День»

Читайте також:

«Бомбу» росіянам готують батьки вінничанки «Міні-міс світу» - за вкрадене фото

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Молодец .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up