Вінничанам відключили опалення та гарячу воду. Перелік адрес, де монтують тепломережу

Вінничанам відключили опалення та гарячу воду. Перелік адрес, де монтують тепломережу

Мешканців попереджують про відключення гарячої води та опалення. Прес-служба «Вінницяміськтеплоенерго» оприлюднила свіжу інформацію станом на 9 годину.

Сьогодні, 20 березня, до 17 години відключили гарячу за адресами:

  • вул. М.Литвиненка-Вольгемут, 19,25,27,30,32,40,44.

Для  проведення планового ремонту ділянки тепломережі по вул. Стельмаха,53, з 08:30 до 16:00 тимчасово призупинено послугу з централізованого опалення на будинки:

  • Стельмаха,47,49,51,53,53а.

Також триватимуть роботи на індивідуальних теплових пунктах за адресами вул. Замостянська, 18, вул. Стеценка,3. Послуга з централізованого гарячого водопостачання буде призупинена на дані будинки на кілька годин.

Відео дня

Для ремонту тепломережі по  вул. Магістратська, 98а,  яка знаходиться на балансі КП «Вінницька транспортна компанія» , тимчасово призупинені послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання на два будинки:

  • вул. Магістратська,  98а, 98б.

У зв’язку з постійними витоками у внутрішньобудинкових системах відключили гарячу воду за наступними адресами:

  • вул. Замостянська, 31  (проблеми має ліквідувати ОСББ «Замостянська-31»),
  • вул. Кн. Коріатовичів, 172 (5 під’їзд)  (проблеми має ліквідувати ТОВ «ЖЕО»).

  — Дані проблеми мають ліквідувати управляючі компанії. Послуга у вищезазначених будинках буде відновлена після проведення відповідних робіт управляючими компаніями. Управляючим компаніям надано припис на виконання робіт, — зазначають у відомстві.

Інформація буде оновлюватись у випадку появи нових даних.

Звертаємо увагу, якщо у Вашому будинку є проблеми з подачею послуги  з централізованого опалення або з централізованого гарячого водопостачання, але Вашої адреси у даному переліку немає, то необхідно звертатися, в першу чергу, до управляючих компаній (або голів ОСББ). Адже у будинках можуть бути проблеми з послугою у зв’язку з несправностями у внутрішньобудинковій системі у зв’язку з невиконанням в повному об’ємі всіх заходів з підготовки будинку до опалювального періоду.

 

Читайте також:              

«Гроші за повітря»: у кабміні пообіцяли скасувати дві платіжки за газ

Кого із вінницьких бізнесменів перевірить Держпраця у березні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up