Вінничан запрошують на безплатний експрес-курс з надання першої домедичної допомоги. Як долучитися?

Вінничан запрошують на безплатний експрес-курс з надання першої домедичної допомоги. Як долучитися?
  • Експрес-курс проходитиме впродовж трьох днів, і зараз триває реєстрація для участі. Розповідаємо деталі, та чому це важливо. 

Ви вже, мабуть, неодноразово чули про те, що вміти надавати першу домедичну допомогу — це базові знання, які рятують життя. Так і є. Але, попри це, ви все ще відкладаєте навчання на потім?

«Центр Поділля-Соціум» пропонує вам безоплатний, інтенсивний та практичний експрес-курс, на який ще відкрита реєстрація. 

«Ви зможете опанувати принципи надання домедичної допомоги за одну зустріч з професійним тренером Юрієм Марценюком, що представляє Червоний Хрест Вінницької Області», — пишуть організатори. 

Відео дня

Центр вже далеко не вперше проводить навчання з домедичної допомоги, і вже чимало вінничан після проходження курсів вміють надати найпростішу домедичну допомогу. Ви можете стати одним з них, і знатимете, як діяти у критичний ситуації. 

Під час війни ці вміння ще більш актуальні та необхідніші. 

Проходитимуть експрес-курси: 

  • 8, 9 та 11 серпня з 17.00 до 20.00;
  • реєстрація за телефоном 063 604 63 57;
  • місце проведення — креативний простір «Артинов».

Раніше ми вже спілкувалися з вінницьким тренером з надання домедичної допомоги Юрієм Марценюком. Спеціаліст вже 12 років викладає тренінги на тему домедичної допомоги, але каже, саме зараз, у час війни, в людей є чітка мотивація. 

— Пріоритети змінюються. Більшість людей приходить для того, щоб навчитися надавати допомогу собі та своїм близьким. Якщо раніше люди приходили на тренінг, щоб, можливо, комусь в майбутньому допомогти. А зараз чітко кажуть: «Хочу навчитися, щоб мати можливість надати допомогу близьким», — розповідає Юрій. 

Читайте також:

Врятуєте або покалічите. Веселий тест від 20minut.ua покаже, чи вмієте надавати допомогу

Як вимушеним переселенцям отримати медичну допомогу на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Ноябрьская

    Супер!
  • Danny Weeks

    👍

keyboard_arrow_up