Вінничан закликають здійснити повірку лічильників гарячої води до 1 серпня

Вінничан закликають здійснити повірку лічильників гарячої води до 1 серпня
  • В Україні знову треба перевіряти лічильники. Спочатку дали терміни до 8 липня. Але у зв'язку з війною, терміни продовжили та дали людям дали відстрочку. Ми можемо перевірити лічильник гарячої води до 1 серпня 2023 року.

Зробити це потрібно для того, аби платити виключно за спожиті послуги. Інакше – нарахування за послугу з постачання гарячої води будуть нараховуватись відповідно до показників загальнобудинкових лічильників гарячої води або за їх відсутності, по нормативу на кількість осіб, які фактично користуються послугою з постачання гарячої води.

 

У департаменті міського господарства закликають громадян здійснити повірку приладів обліку, інакше їх показники не будуть враховуватись при нарахуванні.

Відео дня

«Закликаємо споживачів здійснити повірку приладів обліку, інакше плата буде нараховуватись по загальнобудинкових вузлах обліку. А де вони відсутні – по нормативах, а не по фактичному споживанню, що може негативно вплинути на розмір нарахувань. Тих споживачів, які ще не обладнали своє помешкання індивідуальними лічильниками на воду та газ, ми закликаємо встановити прилади обліку, щоб сплачувати лише за фактично отриманні послуги», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Варто зазначити, що КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» також виконує роботи по повірці приладів обліку гарячої води переносною установкою на місці експлуатації, без демонтажу.

Заявки на повірку можна подати та телефонами:

  • (0432) 60-54-44;
  • 098-160-54-44.

У підсумку, з  1 червня 2023 року встановили новий тариф на світло для населення 2,64 грн/кВт-год (з ПДВ). Водночас залишається такий званий нічний тариф, який нижчий за звичайний.

Міністерство енергетики України не планує підвищувати тарифи на електроенергію до кінця цього року.

 

Читайте також:

Відтепер вінничани можуть продавати власну електроенергію. Що відомо?

Перевірка комунальних лічильників: у вінничан є менш, як місяць

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валя Паламарчук

    І ще одне питання чому лічильник холодного і гарячого водопостачання ми споживачі маємо повірити за власні кошти для чого ми платимо абонплати за гарячу і холодну воду  незрозуміло?

    Електрик Вінниця reply Валя Паламарчук

    Валя Паламарчук у них договори не заключні, заключать договори, зможуть їбати народ, а так на злодіях шапка горить замітають сліди
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Електрик Вінниця

    На що скидаються, під час воєнного стану перевірки заборонені, якщо ссилаються на постанову - постанова не закон!
  • Анатолий Гордий

    очередной  разводняк

keyboard_arrow_up