«Вільні творять майбутнє». У Вінниці пройде акція до Дня Гідності та Свободи

«Вільні творять майбутнє». У Вінниці пройде акція до Дня Гідності та Свободи
  • У неділю, 21 листопада, активна молодь вийде на всеукраїнську акцію «Вільні творять майбутнє».
  • Учасники разом зі студентами з 16 інших міст одночасно заспівають гімн України, як символ єдності молоді з різних куточків країни.

Завтра, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня розпочалися дві доленосні для України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

— Творцями революцій, що визначили майбутнє України, стали активні люди, які не могли просто сидіти у своїх теплих домівках і дивитися, як корумпована, продажна влада нищить їхню свободу та гідність. Вільні люди вийшли боротися за свої права і свободи та за майбутнє нашої держави, — зазначають на сторінці заходу. — 21 листопада ми, активна молодь, виходимо на всеукраїнську акцію «Вільні творять майбутнє». Акція є виявом вдячності усім учасникам українських Революцій та покаже, що завдяки їхньому прикладу в Україні виростають нові вільні покоління, для яких свобода — це не пусте слово, а найвища цінність. Цінність, яку ми готові відстоювати.

У Вінниці акція пройде на Майдані Небесної сотні 21 листопада. Початок о 18.00.

Відео дня

Вінниччина, нагадаємо, з 18 листопада у червоній карантинній зоні. Долучитися до акції зможуть лише вакциновані учасники.

 

Читайте також:

На Майдані Небесної Сотні вшанували патріотів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Вінницький гурт «Женя і Катя» презентували свою нову пісню

У Глухівцях потяг насмерть збив чоловіка. Загиблий немісцевий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Александр Ипполитов

    – Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать, каждый вечер начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, посещая уборную, начну, извините меня за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах. Значит, когда эти баритоны кричат «Бей разруху!» – я смеюсь.
  • Vova Goncharuk

    Який день вільності і свободи ????Всі раби системи
  • Анатолий Бусурин

    Куда пойти и с кем остаться?  Тяжелый выбор вильних незалежних
  • Вячеслав Винницкий

    «Добровільна вакцинація» показала які ми вільні

keyboard_arrow_up