Відпочити та допомогти: у Вінниці збиратимуть кошти на лікування маленької Мілани

Відпочити та допомогти: у Вінниці збиратимуть кошти на лікування маленької Мілани

Маленька вінничанка бореться із хворобою —  Нейробластомою 4 стадії. Її потрібна операція в Туреччині, яка вартує понад 60 тисяч доларів. Щоб зібрати ці кошти у місті організували благодійний захід «Місце щасливих дітей». Приходьте та допоможіть і ви.

Програма заходу

  • Офіційне відкриття від зіркового ведучого, випускника Фабрики ведучих 4 Андрія Леонова та виступ фіналіста Голосу країни-8 Валентина Біленького.
  • 10 крутих майстер-класів від професіоналів своєї справи для діток та дорослих (оформлення картин, розпис імбирного печива, творчі листівки мамочкам до 8 березня, мехенді чи боді-арт).
  • Для дівчаток та їх мам Студміс України 2018, топ-5 World Miss University 2018 Богдана Плотиця поділиться секретами позування на камеру.
  • Танці та заняття з черлідингу.
  • Професійні бровіст та стиліст навчать художньо оформляти брови у домашніх умовах та професійної накрутки волосся.
  • Також для учасників заходу буде доступний продаж солодощі.

— Далі буде друга частина концертної програми з унікальними виступами від наших зіркових гостей. Для вас виступатиме переможниця Х-фактору онлайн 4 сезону Іларія Олімова, бронзова призерка Чемпіонату світу з естетичної гімнастики, багаторазова чемпіонка України та КМС по естетичній та художній гімнастиці Вікторія Губрій, танцювальні студії Soul Dance та SharmS. Ну і на кінець буде проведена цікава лотерея, на якій будуть розігруватись круті сертифікати від наших партнерів, — зазначають організатори.

Відео дня

Вартість входу:

для дорослих 100 грн,

для дітей 15-18 років - 80 грн, 4-14 років - 60 грн,

до 3 років - безкоштовно.

Куди підуть вилучені кошти?

Їх перерахують на лікування Міланки. Зробити це можете і ви: 4731 2191 1060 2624 Монастирська Олеся (мама Мілани).

Де пройде захід?

У Молодіжному Центрі «Квадрат» 2 березня о 15:00.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up