Відкриття фонтану Рошен. На набережній багато людей, поліції і музики

Відкриття фонтану Рошен. На набережній багато людей, поліції і музики
  • У суботу, 21 квітня,і під час урочистого виходу з зимової сплячки фонтану "Рошен" на збудованій сцені виступають три гурти:Hardkiss, Без Обмежень, Антитіла.
  • З сьомої години вечора розпочалося урочисте відкриття фонтану Рошен.
  • А люди, щоб почути музику та побачити перші бризги світломузичного фонтану в 2018-му, почали збиратися вже з 6-ої години вечора.

Сьогодні, 21 квітня 2018 року, у Вінниці світло-музичний фонтан повертається з зимової сплячки.  Понад 500 поліцейських дбають про безпеку вінничан та гостей міста.

Складно оцінити скільки людей прийшло - юрба закрила собою все набережну. Щоб побачити дійство вінничани заполонили й Центральний міст. У віп-ложе, що у кількох метрах, сидять ветерани АТО, люди з інвалідністю, керівництво Вінниці та області. Також на свято фонтану прибула й перша леді України Марина Порошенко та нардеп Олексій Порошенко.

Відео дня

Концерт почався одразу виступом гурту Без обмежень, які виконали треки “Тону”, “Теплий листопад”, “З тобою”, “Хто я”, До небес, Моя країна... Взагалі, всі треки, що вони виконували з їх нового альбому.

-Ми дуже раді бачити тисячі людей на святі. На жаль виконуємо вже нашу останню пісню. Але побачимося в нашому турі вже незабаром, - сказав фронтмен гурту.

Привітали після виступу гурту Марина Порошенко, Олексій Порошенко, секретар міськради Павло Яблонський, керівник ОДА Валерій Коровій.

Перша леді країни, організаторка відкриття фонтану Марина Порошенко сказала, що треба вірити у майбутнє та єднатися заради спільної мети - єдиної та успішної України.

-Віримо в Україну -таке гасло нашого свята сьогодні. Давайте разом вірити, - на кінець свого виступу сказала перша леді України.

Губернатор Вінниччини Валерій Коровій сказав, що країна змінюється. Розказав про гордість від безвізу, про інклюзію в школах Вінниччини.

— Ті, хто влаштував вибухи в Калинівці -хотів нас залякати. Але не вийшло, ми змінилися. Потрібно вірити й працювати над світлим майбутнім Україні. Слава Україні! —  вигукнув Коровій.

У відповідь йому натовп сказав - Героям слава!

Секретар міськради Павло Яблонський привітав людей та розказав, що Вінницю визнали учетверте найкомфортнішим містом України.

— Це усе завдяки вам, вінничани. Завдяки команді міськради. Згадав слова Володимира Гройсмана - вінницький фонтан прославить Вінницю на всю Україну, — зазначив Яблонський.

Нардеп Олексій Порошенко назвав  світломузичний фонтан - першим вістником весни.

— А ще це фонтан ідей. Визнано, що 21 квітня-свято інновацій. А Вінниця - це ж місто інноваторів!Люди, які змінюють країну накраще, які не бояться ризикувати, — каже Порошенко молодший.

Ще він говорив про успіхи армії, про децентралізацію та про те, що Україну не спинити.

Після слів чиновників свій виступ почав гурт “Антитіла”.

Якщо ви все ще не прийшли на святковий концерт, то вже саме той час. Після них виступатимуть Хардкісс.

Дивіться фоторепортаж з відкриття фонтану:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (58)
  • Антинацист

    Музика Григорія Верьовки, Вірш Миколи Бажана:

    Ніколи, Ніколи не буде Вкраїна

    Рабою фашистських катів!
  • Вован Владімір

    клас
  • Наш Край

    поки в АТО помирають українці, "херой" АТО і син-депутат нашого Петі, разом зі своєю мамою відкрили фонтан, який було збудовано на гроші, украдені з бюджету України. Пир під час чуми !!!
  • Сергей Прокопчук

    Хазяева страны за забором, а их слуги под охраной. Крутые слуги за деньги хазяев. Да...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up