Відійшла у вічність директорка Вінницького ліцею №35 — Тетяна Нальотова-Дубкова

Відійшла у вічність директорка Вінницького ліцею №35 — Тетяна Нальотова-Дубкова
  • Вінниця втратила не лише видатного педагога, а й віддану душу, яка несла світло й добро в життя кожного, хто мав щастя знати її і працювати з нею. 
  • Згадуючи Тетяну Григорівну, освітяни міста, учні та батьки пам'ятатимуть її як виразника мудрості, людяності та великого професійного досвіду.

— Померла людина прекрасної душі, відкритого та доброго серця, справжній професіонал — Тетяна Григорівна Нальотова-Дубкова — директор комунального закладу «Вінницький ліцей № 35», вчитель історії, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України, Заслужений вчитель України, нагороджена  нагрудним знаком  МОН України «Василь Сухомлинський», — повідомляють на веб-сайті комунального закладу «Вінницький ліцей № 35».

Тетяна Григорівна народилася 29 листопада 1962 року в місті Вінниці. У 1979 році закінчила Вінницьку середню загальноосвітню школу I-III ступенів №21. У 1983 році — Вінницький державний педагогічний університет ім. О.Островського (Коцюбинського) за спеціальністю «Вчитель історії та суспільствознавства».

З вересня 1983 по 1987 рік працювала вчителем історії в середній загальноосвітній школі I-III ступенів №23 м. Вінниці, з 1987 року по 1997-й — заступником директора школи з виховної роботи, а з 1997 року по листопад 2002-го — заступником  директора з навчально-виховної роботи. З 2002 по 2006 рр.  —  депутат Вінницької міської ради.

З 2003 року до теперішнього часу працювала директором Вінницького ліцею №35.

Колегам Тетяни Григорівни важко збагнути цю втрату, ще важче сприйняти її.

Відео дня

Невимовно боляче говорити та писати ці слова про Учителя, яка виховала не одне покоління учнів, уміло навчаючи їх мудрості та відповідальності.

Тетяна Григорівна була особистістю неординарною, яскравою. Людиною мудрою, чуйною, доброю. Такою вона назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала. Її любили і поважали колеги, батьки, учні за високий професіоналізм і розуміння, за чуйне і добре серце, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу і заохочувала творчість.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким...

 

Читайте також: 

Фонд «Повернись живим» і Нова пошта передали обладнання для бійців ПвК «Центр»

Через важку хворобу відійшов у вічність захисник Юрій Баранчук з Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Марина Карабай

    Світла пам'ять
  • Анастасія Ярова

    Вічна пам'ять!
  • Tetyana Pirus

    Світла пам’ять…
  • Тамила Бабийчук

    Вічна і світла пам'ять

keyboard_arrow_up