Важливе за вчора. Найцікавіші новини 6 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 6 жовтня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 6 жовтня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Зійшли з дистанції. Три кандидати вирішили не боротися за посаду мера Вінниці

До 5 жовтня кандидати на посади депутатів та голів рад мали можливість подати заяви, щоб відмовитися від балотування.  Цим скористалися три самовисуванці, що балотувалися на посаду міського голови Вінниці. Тепер остаточно маємо десять претендентів на крісло мера.

Зійшли з дистанції. Три кандидати вирішили не боротися за посаду мера Вінниці

Нові правила від МОЗ: яких хворих на COVID-19 кластимуть до стаціонару

МОЗ визначив, які симптоми є підставою для госпіталізації у відділення, де лікують хворих на COVID-19. Також оновлено симптоми з якими хворі повинні перебувати під наглядом сімейних лікарів.

Відео дня

— У нас є люди, які вважають, що коронавірусу немає. Вони нехтують елементарними правилами: вони перестали мити і обробляти руки, не носять маски, не дотримуються соціальної дистанції. Інша категорія людей, коли з'являються симптоми, які схожі на ковідну пневмонію, починає панікувати і вимагає термінової госпіталізації, — зазначив директор департаменту охорони здоров'я міської ради Олександр Шиш. — Наразі є нові правила госпіталізації, які визначені Міністерством охорони здоров'я. Вони не передбачають термінової госпіталізації всіх пацієнтів лише за наявності пневмонії на рентгені або СКТ. Є цілий ряд показів до госпіталізації, які в першу чергу мають контролювати сімейні лікарі. 

Нові правила від МОЗ: яких хворих на COVID-19 кластимуть до стаціонару

«Смерть була раптовою». У муніципальному автобусі №7 померла пасажирка (ОНОВЛЕНО)

— В районі Майдану Незалежності повідомили, що погано пасажиру. Була викликана швидка медична допомога. Перша допомога була надана пасажирами. Медики уже констатували смерть. Не вдалося врятувати людину. Це було о 9.10, померла жінка 1945 року народження, — відповів журналісту 20minut.ua начальник відділу експлуатації «Вінницької транспортної компанії» Микола Заверуха.

«Смерть була раптовою». У муніципальному автобусі №7 померла пасажирка (ОНОВЛЕНО)

Прибув борт із загиблими курсантами — Романом Корчовським і Максимом Хом‘ячуком

Літак прибув у Гавришівку. Там тіла курсантів зустріли рідні та військові. З місця події опублікували відео. Без сліз його дивитися не можливо. Світла пам'ять загиблим.

Під час аварії літака Ан-26 25 вересня, нагадаємо, загинули двоє наших земляків — Максим Хом'ячук з Оратівського району та Роман Корчовський з Крижополя. Обидва були курсантами Харківського університету Повітряних сил імені Кожедуба.

Прибув борт із загиблими курсантами — Романом Корчовським і Максимом Хом‘ячуком

Заарештований «авторитет» вільно ходив та спілкувався з сторонніми. Поліція відкрила справу

Інформація про те, що так званий «авторитет» Диня пересувався територією військового госпіталю в супроводі охорони, й до спілкування з ним допускалися сторонні особи поширилась вранці, 6 жовтня у соцмережах.  Поліція Вінниччини відкрила кримінальне провадження за інформацією про порушення закону працівниками пенітенціарної служби, які здійснюють в медзакладі охорону особи, що перебуває під вартою. 

Заарештований «авторитет» вільно ходив та спілкувався з сторонніми. Поліція відкрила справу

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 5 жовтня, які ви могли пропустити

Понад 100 нових хворих та одна смерть на Вінниччині. Яка ситуація з COVID-19 в Україні та світі?

Зійшлися «лоб у лоб». У Вінницькому районі в ДТП постраждало п'ятеро людей

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up