Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 червня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 червня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 29 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В області за добу виявили 13 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус в області станом на ранок 29 червня: в області зафіксовані 1846 випадків. +13 нових за добу. Від недуги вже одужала 1179 людей, також є 639 активних хворих. 

В області за добу виявили 13 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах

Магазини з продовольчими товарами відкриватимуться о 7 ранку

— Враховуючи погіршення епідемічної ситуації на території Вінницької міської ОТГ, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити на території Вінницької міської ОТГ початок роботи з 7.00 години для суб’єктів господарювання, які провадять свою діяльність у сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарами, крім ринків та продовольчих магазинів, які працюють у цілодобовому режимі, — зазначено у протоколі №39 засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26 червня 2020 року.

Відео дня

Цієї ночі зникла 14-річна Таня Сапіга. Допоможіть у пошуку. ОНОВЛЕНО

Шукали Тетяну Сапігу з села Новоживотів Оратівського району. Зниклій 14 років. Про це у фейсбук писала Поліція Вінницької області.

— 29 червня 2020 року о 02.30 пішла з дому та до цього часу її місцеперебування невідоме, — йдеться у повідомленні. — Дівчинка не має при собі мобільного телефону. Прохання до громадян, які бачили дитину — зателефонувати в поліцію за номером 102.

Дитину розшукали протягом дня.

У Калинівському районі під час відпочинку на ставку застрелили 23-річного чоловіка

Інцидент стався 27 червня у Калинівському районі. Компанія відпочивала на місцевому ставку. Під час посиденьок 23-річний чоловік отримав поранення. По дорозі до лікарні він помер.

— Свідки події спочатку давали покази, що потерпілий сам себе смертельно травмував. Однак, в ході проведення розслідування поліцейські встановили розбіжності у свідченнях  та  затримали зловмисника, причетного до смертельного травмування хлопця, — каже начальник Калинівського відділу поліції Олександр Король. — Ним виявився 28-річний місцевий житель. Під час демонстрації пістолета «STALKER»  чоловік з власної необережності здійснив постріл та травмував молодика.

У Калинівському районі під час відпочинку на ставку застрелили 23-річного чоловіка

Карантин не завада: як вінничани відпочивають на міських пляжах

Попри посилення карантину та невідповідність води санітарним вимогам, на пляжах міста десятки відпочивальників. Люди забули про маски, дистанції та інші запобіжні заходи. Побували на «Хіміку» та «Центральному» пляжі і розповідаємо, як там вінничани дотримуються обмежень.

 

Читайте також:

В Україні уже понад 44 тисячі випадків COVID-19, на Вінниччині — 1864

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up