Магазини з продовольчими товарами відкриватимуться о 7 ранку

Магазини з продовольчими товарами відкриватимуться о 7 ранку
  • Через COVID-19 змінюється графік роботи ряду закладів. Серед них і продовольчі магазини.

Про це йдеться у протоколі №39 засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26 червня 2020 року.

У документі зазначено, що це додаткові заходи у боротьбі з коронавірусом.

— Враховуючи погіршення епідемічної ситуації на території Вінницької міської ОТГ, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити на території Вінницької міської ОТГ початок роботи з 7.00 години для суб’єктів господарювання, які провадять свою діяльність у сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарами, крім ринків та продовольчих магазинів, які працюють у цілодобовому режимі, — зазначено у протоколі.

Відео дня

  • До продовольчих товарів відносяться товари, що являють собою харчові продукти в натуральному або переробленому вигляді, призначені для використання людиною в якості їжі, бутильована питна вода, алкогольна продукція (у тому числі пиво), безалкогольні напої, жувальна гумка, а також біологічно активні добавки.

З 27 червня, нагадаємо, час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності, розташованих на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади обмежено до 23-ої години.

 

Читайте також:

В Україні уже понад 43 тисячі випадків COVID-19, на Вінниччині — 1846

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Yaroslav Yashchuk

    Вже о сьомій. Було о десятій, да серйозні питання вирішуєте.
  • Дмитро

    Можна вночі  з ліхтариками в магазин ходити...щоб коронавірус нас не бачив...
  • Larisa Nikolaevna

    Відкривайте магазини вночі,коли всі сплять, буде більш дієвіше у боротьбі з Ковід. Замість того , щоб якось підтягувати наші лікарні до належного рівня, займаються фігнею.
  • Tetiana Korchun

    Ха ха ха, вінничани,ви ж самі привели до влади  цих обкурених,а тепер, що робити  😁😂😂

    Валентин Порохняк reply Tetiana Korchun

    Tetiana Korchun ага..ні фонтанів,  ні роботи)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати резервні підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України. 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up