Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 серпня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 серпня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 24 серпня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Не йде на спад: статистика хворих на COVID-19 в Україні 24 серпня

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 24 серпня. Кількість інфікованих COVID-19 людей складає понад 106 тисяч. За добу виявили 1799 нових випадків по країні, з них 32 на Вінниччині.

Перший номер з ТОПу кримінальників сам прийшов у поліцію. Через 15 років після вбивства

Був у кримінальному ТОПі розшукуваних під першим номером. А щойно минуло 15 років від убивства, за яке його мали притягнути до відповідальності, — явився до слідчого. Михайло Березовський та його адвокат вимагають, аби справу 2005-го року закрили за строками давності, і не хочуть говорити про той старий злочин. А що тоді сталось? На Вишеньці розстріляли спортсмена в машині та була версія, що убили не того — замовлення було на водія іномарки.

Перший номер з ТОПу кримінальників сам прийшов у поліцію. Через 15 років після вбивства

Відео дня

У Вінниці перекриють дві вулиці — Грушевського та академіка Ющенка

Одну вулицю перекриють до вечора 24 серпня, іншу — до 2 вересня. Також у місті нині обмежено рух ще на двох вулицях.

Від сьогодні, 25 серпня, буде перекрито рух  транспорту на ділянці  вулиці Академіка Ющенка, а саме – напроти будинку №6. Тут виконуватимуть роботи на тепломережі. Перекриття діятиме до 2 вересня.

У Вінниці перекриють дві вулиці — Грушевського та академіка Ющенка

Будівництво на Замковій горі: вінничанка просить не чіпати історичну пам'ятку

Петицію опублікували 23 серпня. Гайда просить залишити Замкову гору вінничанам і розірвати договір оренди.

— Тиждень тому територію Замкової гори почали розгортати екскаваторами. Як виявилось, земельну ділянку орендує фірма «Укрпромтех» і вони планують пам'ятку забудувати, — йдеться у тексті петиції. — Звертаємось до Вінницької міської ради з проханням розірвати договір оренди з фірмою «Укрпромтех» і зберегти історичну пам'ятку для міста.

Міський голова Немирова Віктор Качур захворів на коронавірус

Понад 50 людей захворіло на Covid19 у Немирівському районі. Серед хворих і міський голова районного центру.

Про це Віктор Качур написав у фейсбук. — На превеликий жаль, ми щоденно чуємо новини про нових хворих. Сьогодні і я отримав позитивний результат тесту на коронавірус, — йдеться у повідомленні. — Дотримуйтесь всіх правил. Це ближче, ніж ми думаємо. Бережіть себе та своїх близьких. Всім міцного здоров'я!

Міський голова Немирова Віктор Качур захворів на коронавірус

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 серпня, які ви могли пропустити

За добу на COVID-19 захворіли 32 людей, з них три медичних працівники

У козятинській лікарні помер 41-річний боєць АТО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Яка стара фотка вул. Ющенка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up