Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 серпня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 серпня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 10 серпня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Добу на правобережжі не буде води. Зробіть запаси завчасно

Відключення стартує о 23.00 11 серпня та триватиме до 23.00 12 серпня.

— Просимо забезпечити мінімальний запас води завчасно, після 22.00 відкривати кран холодного водопостачання не варто, тому що можуть утворитись повітряні закупорки, які в свою чергу перешкоджатимуть відновленню водопостачання, — додають у водоканалі.

Перелік вулиці та населених пунктів, де відключили воду ТУТ.

Відео дня

Добу на правобережжі не буде води. Зробіть запаси завчасно

Наближаємось до «помаранчевої» зони: пацієнтів з Вінниці везуть уже навіть до Козятина

— Якщо аналізувати реальний стан захворюваності у Вінниці, то по наших розрахунках ми знаходимось у «жовтій зоні» та наближаємось до «помаранчевої», — каже директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Також Шиш зазначив, що пацієнтів з Вінниці везуть і Калинівську лікарню, і Хмільницьку лікарню, а на вихідних — вже у Козятин. 

Маєток, віпи і Настя Каменських: як вінницький ковбасний магнат доньку заміж видавав

На минулих вихідних у заміському маєтку «Park Manor» відомий вінницький бізнесмен, ковбасний магнат Сергій Ковінько віддавав доньку заміж. Подію вже назвали «весіллям» року, оскільки бюджет свята нараховує мільйони гривень, розважали публіку провідні українські зірки, а гостями були перші особи міста і країни.

Маєток, віпи і Настя Каменських: як вінницький ковбасний магнат доньку заміж видавав

На П’ятничанах скажена собака покусала людей. У мікрорайоні ввели тимчасові обмеження

Тварина була домашня та утримувалась на території приватного володіння в мікрорайоні П’ятничани. Її проти сказу не щеплювали. Собака встигла покусати людей. Тварину усипили, а потерпілі проходять курс лікування.

На П’ятничанах скажена собака покусала людей. У мікрорайоні ввели тимчасові обмеження

Локальні дощі та незначне похолодання. Україною пройде атмосферний фронт

Синоптик розповіла, яку погоду чекати 11 та 12 серпня. Прогляньте прогноз, можливо саме вам варто захопити з собою парасолю.

Сайт sinoptik.ua у місті 11 серпня прогнозує сонячну погоду. Максимальна температура сягатиме позначки +26.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 серпня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up