Важливе за вчора. Найцікавіші новини 1 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 1 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 1 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Пішла на прогулянку та не повернулася: у Вінниці зникла жінка з немовлям (ОНОВЛЕНО)

 30 червня зникла вінничанка з маленькою дитиною. Її шукають рідні та поліція. Маля вона перевозила у дитячому візку.

Зниклу шукали цілу ніч та знайшли вранці наступного дня.

Відео дня

«Роблять з нас гарматне м'ясо, а потім кажуть — самі винні». Медику швидкої допомоги накипіло

Навколо підстанції швидкої допомоги №1 не вщухають розмови. Спочатку скандал з хворими лікарями, потім — дірявий дах, що протікає, згодом суперечка між містом та областю — хто винен і кому на ремонт розщедрюватися. А тепер медики швидкої кажуть, що задовбалися бути крайніми, адже всі шишки летять на них — і грошові, і ковідні.

«Роблять з нас гарматне м'ясо, а потім кажуть — самі винні». Медику швидкої допомоги накипіло

На Вінниччині зафіксували 29-й летальний випадок від COVID-19

Нові дані по області оприлюднив сайт Апарату РНБО України. За їх інформацією, у Вінницькій області 29 смертей від коронавірусу. Додався один летальний випадок.

Загалом в області зареєстровано 29 летальних випадків від ускладнень викликаних коронавірусною хворобою у дорослих: місто Вінниця — 15, Вінницький та Жмеринський райони — по 3, Калинівський район — 2, Козятинський район —1, Літинський район — 1, Немирівський район — 1, Тростянецький район — 1, Хмільницький район — 1, Чернівецький район — 1.

Шукали всю ніч. Знайшли жінку з грудним малям, які зникли 30 червня

На вулиці Князів Коріатовичів проживає Ольга Шевчук. 30 червня жінка пішла на прогулянку з немовлям та не повернулася. Знайшли її сьогодні, 1 липня, на вулиці Келецькій.

Шукали всю ніч. Знайшли жінку з грудним малям, які зникли 30 червня

В Україні зросли штрафи за п’яну їзду. Але вже є законопроект, який їх скасовує

З 1 липня водіння транспорту в нетверезому стані карається штрафом 17-34 тисячі гривень. А замість адмінвідповідальності — тепер кримінальна. Розслідувати справи про п’яну їзду будуть у новому відділі дізнавачів, який створили в Нацполіції. Проте, на підпис президенту України вже подали готовий законопроект, який скасовує кримінальну статтю за п’яну їзду.

В Україні зросли штрафи за п’яну їзду. Але вже є законопроект, який їх скасовує

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 30 червня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up