В Вінницю прилетіли хасиди. Аеропорт прийняв перші чартери

В Вінницю прилетіли хасиди. Аеропорт прийняв перші чартери

Вчора, 18 вересня 2017 року, в аеропорту «Вінниця» приземлився перший літак в рамках щорічної програми прийому хасидів. Загалом Вінницький аеропорт обслужить вісім рейсів із паломниками-іудеями.

Паломники-іудеї прямують зі всього світу до Умані на святкування єврейського Нового року Рош-а-Шана. Загалом через повітряні ворота Вінниці на святкування прибудуть понад тисячу хасидів із Тель-Авіва. Їх доставлять вісім чартерних рейсів авіакомпаній МАУ та «Роза вітрів». Також паломники добиратимуться й регулярним рейсом «Вінниця - Тель-Авів», повідомляє Вінницька транспортна компанія.

Паломників доставлятимуть до Умані на автобусах.  

Відео дня

На період хасидської програми в аеропорту також посилено заходи безпеки. В організації заходів безпеки беруть участь як українські, так і ізраїльські фахівці.

У першому чартерному рейсі прилетіли близько 200 пасажирів. Вінничани також користуються можливістю здійснити подорож за більш привабливими умовами.  Квиток на чартерний рейс коштує 180 доларів.

Завершиться хасидська програма 25 вересня.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Пупкин Вася

    Шолом ,мля !

    З.А.Глядач reply Пупкин Вася

    І тобі шалом,брате! :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up