Уявіть, що карантин закінчився. Що ви плануєте зробити в першу чергу?

Уявіть, що карантин закінчився. Що ви плануєте зробити в першу чергу?
  • Щосереди ми публікуємо коментарі вінничан-перехожих щодо актуальних подій міста.
  • Уже другий номер нам доводиться провести таке опитування на сторінці у Фейсбуці.
  • Ми дотримуємось карантину, і радимо для вашої ж безпеки без особливих потреб не виходити з дому.

Наташа Ромась 

На шашличок з друзями до річки, щоб відсвяткувати, що ми пережили тяжкий час! А потім одразу в автошколу запишусь! А поки що, не трачу час даремно — вчу ПДР.

 

Відео дня

Інна Покотилюк 

Проїдусь в електричці битком набитій пенсіонерами і з радістю послухаю, як вони пережили карантин. Тільки дав би нам Бог пережити цю епідемію.

 

 

Юлія Бей 

Скажу дякую своїм ангелам-охоронцям, що вижила за період карантину, працюючи продавцем у магазині. Шашличок з колективом!

 

 

Tatiana Timofeeva 

Сяду в тролейбус на вокзалі, проїдусь до останньої зупинки, і якщо хтось з молоді спитає, куди я лізу чи повзу, складу дулю під самий ніс.

 

 

Тетяна Бондарь 

Піду куплю латешечку в найбільш людному кафе і розрахуюсь готівкою)) і дам її прямо в руки продавцю.

 

 

А що плануєте в першу чергу зробити ви, коли карантин закінчиться? Свої варіанти залишайте у коментарях.
 

Читайте також:

Кросворд: Історія Вінниці від заснування міста до наших часів

Караоке для миття рук. З’явився сервіс, який допомагає робити постери для карантину

Ми запитали вінничан: Як ви плануєте перечекати карантин?

Правда чи міф: що ви знаєте про коронавірус та як від нього вберегтись?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • покращення

    на фото один молодняк и я думаю у них одна мысль .....
  • аноним

    Сначала переживите, это только начальная стадия, италия еще пика не достигла около 700 человек умирает в день и в 10 раз больше заражается. Посмотрите с какой скоростью распространяется
  • Huy

    Статья так интересно называется, как будто карантин теперь никогда не закончится, а вы уявить, что вируса нет
  • Людмила Радзієвська

    Дякувати Богу і ЖИТИ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 Загиблі мирні, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784 день війни 11:54 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили 13 з 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up