Укрпошта запустила голосування за ескіз новорічно-різдвяної марки

Укрпошта запустила голосування за ескіз новорічно-різдвяної марки
  • До Різдва почала готуватися «Укрпошта». Наразі українці можуть обрати дизайн святкової марки до зимових свят.

Голосування за найкращий ескіз нової поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!» розпочинається зараз, передає Укрпошта.

Голосування відбуватиметься на офіційних сторінках Укрпошти у Facebook та Instagram, а також Telegram-каналі до 08.00 4 листопада. 

— Залишайте у коментарях номер ескіза, який вам найбільше до вподоби, а вже 7 листопада ми підсумуємо та презентуємо вам переможця, — йдеться у повідомленні. — Наша з вами місія — вибрати ескіз, який зображає омріяний українцями 2023-й та наше сьогодення. Закарбуємо його у пам’яті та на новій поштовій марці.

Відео дня

Є п'ять варіантів. Вибрати можна серед наступних дизайнів:

Який вам сподобався найбільше? Пишіть у коментарях свої думки та проходьте наступне опитування:

Опитування

Я обираю варіант...

Довідка

Акціонерне товариство «Укрпошта» (АТ «Укрпошта») — підприємство поштового зв'язку, єдиним засновником і акціонером якого є держава в особі Міністерства інфраструктури України.

Підприємство забезпечує надання універсальних послуг поштового зв'язку, перелік яких і відповідні тарифи затверджуються Національною комісією з питань регулювання зв'язку, а також має виключне право на видання, введення в обіг та організацію розповсюдження поштових марок, маркованих конвертів і карток, а також виведення їх з обігу в Україні.

 

Читайте також:

У Вінниці представили нову марку «Доброго вечора, ми з України»

Укрпошта випустить поштову марку зі зруйнованим Кримським мостом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up