У Жмеринці попрощалися з загиблим воїном Владиславом Червінським. Він був військовим медиком

У Жмеринці попрощалися з загиблим воїном Владиславом Червінським. Він був військовим медиком
  • З воїном, якому тепер назавжди 24 роки, попрощалися 4 серпня у Жмеринці.
  • Люди проводжали Владислава Червінського живим коридором слави, з синьо-жовтим стягом та прапором Національної гвардії України.

— Він щодня наближав Перемогу та рятував життя військових, але зустріти омріяний день Перемоги не зміг, бо віддав життя за Україну: вмиваючись сльозами, зі скорботою, що розриває серце, сьогодні, 4 серпня Жмеринська міська територіальна громада назавжди попрощалась зі своїм славним сином-патріотом Владиславом Червінським, що віддав життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність неньки-України, — пишуть на сторінці Жмеринської міської ради у Фейсбук.  

Поховали мужнього воїна на міському кладовищі на Алеї Героїв у Жмеринці. 

Відео дня

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писав про військового медика з Жмеринки Владислава Червінського, який загинув під час атаки ворожими дронами 27 липня 2023 року селі Роботине Пологівського району на Запоріжжі. Захисник виконував завдання у найгарячіших точках: ніс службу на Бахмутському та Запорізькому напрямках. 

Попри свій юний вік, Владислав користувався повагою та авторитетом серед побратимів та військового керівництва. У березні 2023 року за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, наполегливість у виконанні військового обов'язку, високі показники у службово-бойовій діяльності сержант Владислав Червінський був нагороджений Грамотою Національної Гвардії України. Також за високий професіоналізм, сумлінне виконання службово-бойових завдань, проявлену при цьому мужність, пильність, старанність та розумну ініціативу жмеринчанин неодноразово був нагороджений грамотами військової частини, у якій служив.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття родичам та близьким загиблого Героя. 

 

Читайте також:

На війні загинув стрілець-санітар з Хмільника Іван Вінніченко

Як в перші дні війни всі, так вони досі: розповідаємо історію волонтерства районних громад

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Тетяна Шапельська

    Вічна світла пам'ять! Царство Небесне воїну Владиславу! Земний уклін і слава Герою України! Спочивай з Богом дорога наша дитина, мужній Захисник рідної землі, наш Цвіт в світлих райських обителях!
    Сердечні співчуття родині!
    🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
  • Наташа Бойко

    Вічна пам"ять.Низький уклін Герою.Щирі співчуття рідним.
  • Ольга Волошин

    Вічна память
  • Вікторія Пташинська

    Вічна та світла пам'ять Герою
    Низький уклін Воїну України
    Співчуття рідним та близьким🇺🇦♥️♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up