«У «Водоканалі» всі повмирали?» - другу добу (!) у Вінниці витікає вода

«У «Водоканалі» всі повмирали?» - другу добу (!) у Вінниці витікає вода

•Субота, 12.08, 8.30 ранку, уже добу на вулиці Миколайчука (колишня Фелікса Кона) продовжує витікати з-під люка вода

•За цей час машина «Водоканалу» приїжджала один раз, але аварійну ситуацію не ліквідували

•Мешканці будинку №39, поруч з яким місце витоку, кажуть, неодноразово телефонували у «Водоканал»

•Так само у «Водоканалі» не зреагували на вчорашню публікацію на сайті «20 хвилин» - «Весь день на Миколайчука з люка витікає вода»

У суботу вранці журналіст «20 хвилин» знову побував на місці витікання води. Ситуація не змінилася. У людей, які проходять поруч, слів не вистачає, щоб висловити невдоволення.

Булькає сильніше, ніж вчора

-Невже така страшна аварія, що добу не можуть зупинити воду? – запитує чоловік, який вийшов з будинку №39.

Відео дня

-А ви телефонували у «Водоканал»

-Телефонував особисто, і не раз, - відповідає. – І не один я. Бо це ж у нас під балконами булькає Причому, сьогодні булькає сильніше, ніж вчора. І читав на сайті «20 хвилин» статтю. Думав, у міськраді звернуть увагу і підштовхнуть «Водоканал». Нікому нічого не треба. Все одно потім з людей все спишуть. ми ж заплатимо, а хто ж?

Вода тече по Миколайчука, потім частина струмка повертає на колишню Ленських подій.

Але найбільший потік виходить на Заболотного. Вся Заболотного – у воді, аж до самого спуску.

Перехід з камінців

Біля одного з будинків на Миколайчука, неподалік від перетину із Заболотного, хтось уже вимостив з камінців перехід.

-От добре, - кажуть дві жінки. – Є по чому перейти, інакше довелося б ноги замочити. мабуть, у «Водоканалі» всі повмирали, якщо другу добу нема кому спинити воду.

Після вчорашньої публікації про цю подію на сайті «20 хвилин» один з читачів додав своє повідомлення. Воно звучить коротко: «На вулиці Антонова така само ситуація – тече вода».

Всі, з ким довелося спілкуватися на місці витоку води вчора й сьогодні, переконані, що платити за «море» доведеться простим людям.

А як буде насправді? Це запитання «20 хвилин» адресує керівнику «Водоканалу» Олександру Чернятинському.

Чекаємо відповіді, пане Чернятинський

Просимо керівника "Водоканалу" Олександра Чернятинського вважати дві публікації на сайті «20 хвилин» - «Весь день на Миколайчука з люка витікає вода» (11.08.2017) та «У «Водоканалі» всі повмирали?» (12.08.2017) – офіційним запитом.Згідно із законами «Про інформацію» та «Доступ до публічної інформації», просимо повідомити (конкретно):

1.Чому фахівці вашого підприємства понад добу( !) не зупинили витікання води  на вулиці Микоалйчука? Коли приступили до ліквідації аварії?  Скільки часу на це було витрачено?

2.Скільки часу витікала вода? Які при цьому допущено втрати?

3.Хто у такому випадку покриває втрати - споживачі? підприємство? Якими документами це передбачено?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Александр Балаганов

    Чем больше наши счета за эту зловонную жидкость под названием питьевая вода-тем больше она будет течь по улицам-это аксиома.
  • Юра

    На Маяковского 2 дні текла
  • Без Имени

    Так само у «Водоканалі» не зреагували на вчорашню публікацію на сайті «20 хвилин»

    А ви думаєте що міськрада і водоканал читають 20хвилин? Пхех)))

    Телефонуйте 15-60 там відреагують. Перевірено.
  • Yulia Krivickaya

    Чернятинский не ответит, он же водички хлебнул с под крана пару месяцев назад, видать загнулся, а нам говорить не хотят, чтоб панику не сеять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up