У Вінниці взялися за утеплення гімназії №1. На це витратять понад 16 мільйонів гривень

У Вінниці взялися за утеплення гімназії №1. На це витратять понад 16 мільйонів гривень
  • До літа 2020 року оновлять приміщення гуманітарної гімназії №1 по вулиці Малиновського.
  • Там утеплять дах, стіни, фундамент та замінять вікна й двері на сучасні енергозберігаючі.
  • На всю термомодернізацію витратять 16 мільйонів 160 тисяч гривень.

На вулиці Малиновського, 7 взялися за оновлення приміщення гуманітарної гімназії №1 імені Пирогова. У «Першої» оновлять покрівлю, стіни, дах:

«Я уже писав, що за два роки плануємо комплексно утеплити 16 шкіл та садочків - таких темпів реконструкції освітніх установ у Вінниці ще не було. На черзі утеплення найбільшої гімназії у місті – школи №1. Тут уже тривають роботи. Спершу оновлять покрівлю, потім утеплять стіни та фундамент, замінять вікна та двері на сучасні енергозберігаючі», — написав у своєму фейсбуку міський голова Сергій Моргунов.

На ремонт приміщення виділили 16 мільйонів 160 тисяч гривень, при тому, що кошторисна вартість об’єкту складала майже 24 мільйони гривень.

Відео дня

Роботами, які триватимуть до серпня 2020 року, займається товариство «Вінпроектбуд». Підприємство здійснює діяльність за видом «Будівництво житлових і нежитлових будівель», ним керує Дмитро Дорохов, який і є кінцевим бенефіціаром фірми.

За інформацією Clarity Project компанія бере участь в тендерах з 2016 року, але найбільші замовлення отримала від Департаменту капітального будівництва міськради у 2019 році:

  • реконструкція з утепленням першої гімназії у Вінниці за 16 мільйонів гривень;
  • реконструкція з утепленням дитсадка №21 у Вінниці за 12 мільйонів гривень.

 

Нагадаємо, у 2013 році в гімназії №1 відбулася оптимізація «за європейським зразком»: тепер тут діє тільки старша школа. Подробиці в матеріалі: Що принесла перша оптимізація вінницьким школам? На прикладі гімназії №1

Читайте також:

Фото: fb.com/SAMorgunov

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Це потрібно було чекати саме до осені,було мало літа? Чи просто до кінця року потрібно стири...освоїти виділені кошти?

    Поpошок reply Anonymous

    Дубінського передивився???

    Anonymous reply Поpошок

    Ти довпойоп,так?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up