У Вінниці створили синьо-жовту карту України з кольорової пряжі

У Вінниці створили синьо-жовту карту України з кольорової пряжі
  • Днями у Вінниці відбулася патріотична акція, яку ініціювали відділ молодіжної політики Вінницької міської ради та Центр підліткових клубів.
  • Захід зібрав небайдужих жителів міста, які об'єдналися, щоб висловити свою любов до України та віру в її щасливе майбутнє.

В рамках акції всі охочі могли долучитися до створення карти України з синьої та жовтої пряжі. До творчого процесу доєднався і міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

— Кожен з нас, незалежно від походження, віку, політичних переконань, може бути творцем нації. Тому об'єднуємось, щоб перетворити нашу мрію про єдину, сильну Україну в реальність, — відзначив міський голова.

Відео дня

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак зазначила, що головною метою акції було згуртувати громаду, надихнути національну гордість і продемонструвати віру в майбутнє країни.

Учасники заходу з ентузіазмом долучилися до творчого процесу. Одні плели карту з пряжі, інші — виготовляли патріотичні браслети, ляльки-мотанки та малювали тематичні малюнки.

Завершену карту України планують продати на аукціоні, а вирученими коштами закриють нагальні потреби військових.

Патріотична акція у Вінниці стала справжнім єднанням однодумців, які вірять у силу та єдність українського народу. Спільними зусиллями вони створили не лише карту України, а й символ незламного духу та прагнення до перемоги.

 

Читайте також:

Шкільний волонтерський центр «Ти не один» відправив понад 30 вантажівок з допомогою

«Це втілення його мрії». Дружині полеглого Дениса Бабія «Трейна» подарували квартиру

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up