У Вінниці під потяг стрибнув молодик. Поліція просить упізнати загиблого (ФОТО)

У Вінниці під потяг стрибнув молодик. Поліція просить упізнати загиблого (ФОТО)

У суботу, 8 грудня 2018 року, на залізничній станції «Вінниця» невідомий хлопець стрибнув під потяг. На жаль, він не вижив. Допоможіть встановити особу загиблого.

На момент трагедії  був одягнений в кофту та светр чорного кольору з V-подібним вирізом на шиї, футболку світло-сірого кольору, сині спортивні штани, балонову темно-синю куртку на замку та шапку сірого кольору. Про це повідомляють у відділі комунікації вінницької обласної поліції.

На вигляд чоловікові близько 25-35 років, худорлявої статури, волосся темного кольору хвилясте середньої довжини, очі сіро-блакитного кольору, брови дугоподібні.

—  Особливі прикмети: на грудях наявні багато родимок різного розміру, —  зазначають правоохоронці.

Відео дня

При собі мав навушники та портмоне коричневого кольору.

Працівники поліції звертаються до людей з проханням надати будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу загиблого. Телефони (0432) 594099, 594155 та 102.

Фото, які виклали на сайті поліції:

Нагадаємо, поліція просить допомогти розшукати  ще декількох людей:

Пішов з лікарні: на Вінниччині з весни шукають 45-річного Анатолія

З травня шукають Марину Бордюжок. Допоможіть її знайти

У Вінниці зник В’ячеслав. Хлопця немає майже два роки. Допоможіть

                                                                

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Марія

    зачем он стрібал?

    Світлана Чоловська reply Марія

    Навіщо так "грамотно" писати?

    боба reply Марія

    зачем задавать такой высоко интеллектуальный вопрос?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up