У Вінниці майбутні поліцейські склали присягу. ФОТО ДНЯ

У Вінниці майбутні поліцейські склали присягу. ФОТО ДНЯ
  • Харківський національний університет внутрішніх справ перебрався до Вінниці. Сьогодні, 20 жовтня, першокурсники складали присягу.

Як зазначає поліція Вінницької області, цьогорічна присяга — важлива подія для курсантів та їхніх батьків, адже рішення стати офіцером у такий непростий для країни час можуть прийняти не всі.

347 юних курсантів і курсанток Харківського національного університету внутрішніх справ свідомо виявили бажання служити українському народові.

— Присяга працівника Національної поліції складається один раз на все життя! Служити та захищати український народ — найвища мета правоохоронця! Завершили офіційну подію карбуванням стройового кроку майбутніх поліцейських, — зазначають у відділі комунікацій поліції вінницької області. — Пишаємось юнаками та дівчатами, які за покликом серця вирішили служити Україні та її народу, засвідчивши свою відданість Батьківщині.

Відео дня

Світлинами з присяги поділився також голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

«Урочистий день у Харківському національному університеті внутрішніх справ — першокурсники складають Присягу працівника поліції, — підписав світлини Борзов. — Попри війну, університет зберіг науково-педагогічний колектив, який продовжує готувати нові кадри для Національної поліції України. Частина — на Вінниччині. Сьогодні особливий день в особливий час. На жаль, тривога зробила паузу в урочистостях. Нинішні першокурсники — покоління українців, яким жити, служити в новій країні.  Вони народились вже в новій країні: у 2004-му Незалежна Україна почала змінюватись. Вітаю курсантів та їх батьків із цим особливим днем!  З почесним вибором — служити українському народу».

Довідка

Харківський національний університет внутрішніх справ — заклад вищої освіти системи МВС України, заснований 22 листопада 1994 року.

В університеті готують фахівців за державним замовленням і госпрозрахункових засадах на денній, заочній та дистанційній формах навчання в галузях права, цивільної безпеки, управління та адміністрування, соціальних та поведінкових наук, інформаційних технологій. Діють шість факультетів із наданням ступенів вищої освіти «бакалавр» і «магістр».

Заняття з курсантами, студентами та слухачами проводять 59 докторів наук і професорів, 310 кандидатів наук і доцентів. Працюють 30 кафедр, 2 науково-дослідні лабораторії, створено власні наукові школи, які займають провідні позиції в науковому середовищі та кожна з яких має значні здобутки.

ХНУВС став одним із базових відомчих навчальних закладів у реалізації проекту «Моя нова поліція» і продовжує брати участь у започаткованих МВС України програмах підготовки та перепідготовки кадрів для Національної поліції України.

Колективом університету визначено пріоритети, яких він дотримується у своїй діяльності: національно-патріотичне і культурне виховання, здоровий спосіб життя, оволодіння ІТ-технологіями, поглиблене вивчення іноземних мов.

Університет активно співпрацює з поліцейськими установами Швеції, Чехії, Норвегії, США, Туреччини, Хорватії, Польщі, Молдови та ін.

Харківський національний університет внутрішніх справ має високе звання «Флагман освіти і науки України», тричі ставав переможцем Всеукраїнського освітянського рейтингу «Софія Київська», відзначений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, має інші нагороди.

Через військові дії росії університет тепер розміщений у Вінниці.

 

Читайте також:

Внаслідок ракетних ударів на Вінниччині пошкоджений 21 заклад освіти

Скільки має тривати урок дитини, яка навчається дистанційно в умовах воєнного стану

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Вадим Горшков

    и нафига это, очередное тупое стадо
  • Вадім Вадім

    Хороший мусар только мертвый
  • Вадім Вадім

    Пусть прилетит во все полицейские участки академии и подобное з*ебали они только лишь бы на кого-то что-то навешать и упрятать далеко и на долго
  • Вадім Вадім

    Снова дырявые мусара

keyboard_arrow_up