У Вінниці до Дня Незалежності пройде Марш Захисників

У Вінниці до Дня Незалежності пройде Марш Захисників
  • Долучитися до маршу запрошують військових та волонтерів. Колони армійців рушать містом від Будинку офіцерів 24 серпня.

Координаційна рада ветеранів при Вінницькій облдержадміністрації, Координаційна рада ветеранів та волонтерів м. Вінниці та Міський освітньо-аналітичний центр допомоги ветеранам АТО/ООС організовують Марш Захисників, який буде проведений у День Незалежності. Про це пишуть на сторінці у фейсбук «Учасники АТО Вінниці та Вінницької області».

— Мета заходу —  вшанування захисників України, які боронили і зараз боронять незалежність держави від російського агресора, а також тих воїнів, які віддали своє життя, відстоюючи її цілісність у російсько-українській війні. Вінничани мають бачити, хто захищав їхнє мирне життя, шанувати своїх захисників і пам’ятати, що боротьба за незалежність триває, — йдеться у повідомленні. — На захід запрошуємо ветеранів АТО/ООС, представників військових частин ЗСУ Вінницького гарнізону, Національної гвардії України, Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, родини полеглих захисників, волонтерів, а також усіх вінничан, хто бажає і кому серце велить доєднатися до Маршу.  

Організатори зазначають, що є одна деталь. Під час маршу будуть відсутні будь-які політичні лозунги і партійна символіка.

Відео дня

Марш захисників України розпочнеться о 10 ранку 24 серпня. 

 

Читайте також:

Палаюча відпустка. Масштабні пожежі в Туреччині очима вінничан

На Карбишева 11 рятувальників гасили альтанку, яку підпалили діти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pasha Aivazov

    В Україні війна ,який парад 😤
  • vikvikt vikt

    якых  цэ  захисникив ,тих  що в  прозорому офиси (нацгвардия)  стоять  и питають  до кого цэ вы  шоновный  йдете ? а в  Куеве  в мерию и МЗС   ты просто так не пройдешь тоби требя пройти через  металошукач.  от яки  правила нам  "амириканськы  друзи"  с 2014  навязалаи  кругом  тероризм  и угроза  .а скоро  буде  ще  гирше  будуть всих  и во всем  пидизрювати. короче к у сша

keyboard_arrow_up