У Тульчині на АЗС розлили бензин. Пальне залило заправку та дорогу

У Тульчині на АЗС розлили бензин.  Пальне залило заправку та дорогу

Аварія сталася на одній із заправок міста Тульчин. Там розлилося пальне марки А-92. Наслідки ліквідовували усі гуртом. Втрати чималі.

Стався інцидент 4 липня близько 17:35.

— Надійшло повідомлення про те, що у місті Тульчин на території АЗС «Тульчиннафта» стався розлив палива та існує загроза виникнення пожежі. По прибуттю було встановлено, що при підготовці до зливу у підземні ємності АЗС, під час маневрування бензовоза було пошкоджено зливний кран, внаслідок чого стався вилив бензину марки А-92 у кількості 5000 куб.м, — зазначають у прес-службі рятувальників.

Пальне, щоб не розійшлося далі, гальмували піском. Його підвіз забезпечив власник АЗС. Також одразу було залучено асенізатор для збору залишків нафтопродукту. Приїхали на підмогу і рятувальники.                                  

Відео дня

До робіт також залучалось одна техніка від «Віницяоблводоканал», 2 одиниці техніки від ФОП «Тимчик», 7 чоловік працівників АЗС та 29 чоловік місцевого населення.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олексій

    Правильно, металевими лопатами в самий раз шкрябати там. А може підпалити і саме вигорить?? ;)
  • Sergutso Krat

    Более 3 миллионов $ ?
  • Виталий Зубко

    автор, хоч перечитуй, перш ніж публікувати 5000 куб.м = 5 млн. літрів

    Sergutso Krat reply Виталий Зубко

    Без Имени reply Виталий Зубко

    Meryem Lekhova reply Виталий Зубко

    Доброго дня. Таку цифру називають у прес-службі рятувальників. Я у матеріалі це зазначила.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up