У транспорт — лише з сертифікатом? Вінничани жваво обговорюють нову чутку

У транспорт — лише з сертифікатом? Вінничани жваво обговорюють нову чутку
  • Сьогодні чимало вінничан написали до редакції, що у громадському транспорті водії озвучують оголошення про нові правила проїзду. Ніби тепер пускатимуть лише вакцинованих.

Ми перевірили та не знайшли офіційного підтвердження такої інформації.

Відомо, що про проїзд по сертифікатах говорять у трамваях. Водії не кажуть, хто їм дав таке розпорядження і також не показують ніяких офіційних документів чи посилань на них.

Відзначимо, що Вінниччина залишається у «помаранчевій» зоні. Посилення карантину поки не передбачається.

Відео дня

Водночас з 21 жовтня набули чинності нові правила міжрегіональних перевезень. У транспорт пускають лише з COVID-сертифікатом чи негативним тестом.

Опитування

А ви уже маєте сертифікат про вакцинацію?

З 8 листопада, нагадаємо, невакциновані проти COVID-19 працівники, які підлягають обов’язковим щепленням, будуть відсторонені від роботи.

Є лише три виключення, які допоможуть залишитися на роботі. Про них у матеріалі: З понеділка невакцинованих зможуть відстороняти від роботи. Кого це стосується і чи є винятки?

У Вінниці 3 листопада, на Театральній пройшов мітинг «антивакцинаторів». Протестувальники закликають відмовитись від примусових щеплень. Детальніше у матеріалах: Без дистанції та масок. У Вінниці проходить акція протесту «антивакцинаторів» та «Ми не проти щеплень, а проти примусової вакцинації». Хто організував мітинг на Театральній

 

Читайте також:

Ріст летальності. В Україні минулої доби ковід забрав 793 життя

Цифровий сертифікат про одужання від ковід. Хто та коли зможе його отримати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (77)
  • Lenusya Lena

    Для чого вакцина? Де є гарантія що ми їїзробимо а скільки після неї проживимо. Для чого сертифікат в транспорт. Ви не задумались як дітей водити в школу? Пішки? А погода яка. Це просто ужас.
  • Yura Shigapoff

    Мы все умрем :)
  • Ольга Бойко

    Давайте закроем все заводы и фабрики, магазины и базары, правоохоронные органы, все железнодорожные вокзалы ,а оставим одни горисполкомы и пусть они медленно, медленно умирают от голода, от холода, от избытка кислорода, которым они все будут дышать вместо нас.
  • Ольга Бойко

    Кто это говорит, тот больной на голову.

keyboard_arrow_up