RIA запрошує всіх вінничан на пікнік

RIA запрошує всіх вінничан на пікнік
  • Цього року газета RIA святкує 25 років і запрошує своїх читачів на природу.
  • Під запашну каву, смачний шашлик та солодку вату відбудеться святковий концерт за участю вінницьких зірок, рок-гурту "Мотор'Ролла" та гумориста з Одеси Бориса Барського.
  • Головним призом святкової лотереї стане поїздка на двох до Європи

У спеку хочеться ближче до води. Тому RIA змінює формат святкування свого дня народження. І пропонує зустрітися 28 червня на оновленій території парку Дружби народів біля Вишенського озера. Там ми відсвяткуємо 25-річчя газети. На всіх вінничан будь-якого віку чекає безліч цікавинок. І звичайно ж, подарунки, які іменинник традиційно розіграє серед своїх читачів під час святкування.

 

Кілька років поспіль свято RIA об'єднувало в собі три події разом: безпосередньо день народження газети, "Свято дитинства" та "Вінниця біжить".

Відео дня

У цьому році ми вирішили розділити ці події у часі, тим самим продовжити відчуття свят. Наприкінці травня Вінниця пробігла перший в історії міста напівмарафон. На початку червня в центральному парку відбулося "Свято дитинства". На черзі головна подія для всіх читачів сайту 20minut.ua та газети RIA - день народження найпопулярнішої газети міста.

Величезна територія свята буде включати кілька локацій. На головній сцені розважати гостей будуть танцювальні та музичні колективи міста. Гарним настроєм та несамовитим почуттям гумору привітає вінничан гість з Одеси - Борис Барський, лідер комік-трупи "Маски". Хедлайнером святкового концерту стане один з найкращих рок-гуртів України "Мотор'Ролла".

Дитяча зона
З ранку до вечора на території свята буде працювати дитяча зона. Наскакатися досхочу малеча зможе в батутному містечку, де в режимі нон-стоп працюватиме вісім батутів. Ляльковий театр покаже наймолодшим читачам казкову виставу. Аніматори протягом кількох годин будуть влаштовувати різноманітні забави, конкурси, флешмоби. А ще готуйтесь до шоу мильних бульбашок, паперового паті, аква-гриму, майстер-класу з пісочної анімації та розпису медового печива. І все це, не рахуючи купи іграшок і солодощів, які отримають всі активні учасники свята.  

Фудзона
Чого найбільше хочеться скуштувати на пікніку? Звичайно, запашного шашлику та холодненького пива. Це все буде і не тільки. На пікніку від RIA всі гості зможуть спробувати справжню мексиканську кухню. Американська кухня буде представлена традиційними гамбургерами і хот-догами. Безумовно ви зможете насолодитись смачним гриль та мангал-меню. Для ласунів буде величезний вибір печива, тістечок, солодкої вати і морозива, яке вам навіть підсмажать. Ну і звичайно ж, неймовірна кава та лаундж зона кальяну. На святі свою продукцію представлять кафе, бари та ресторани, які мають досвід проведення фестів вуличної їжі і полюбилися вінничанам.

Подарунки
Найприємніша частина святкування - подарунки читачам, розіграш яких буде проходити на головній сцені. Головним призом цьогорічного Дня RIA стане поїздка на двох до Європи від туристичної компанії "Мер-Ка-Ба".  Десятки не менш цінних та корисних призів розіграють під час святкової лотереї. Техніка, гаджети, різноманітні пристрої, які ми використовуємо або мріємо використовувати у повсякденному житті. Також серед подарунків будуть сертифікати на відвідування кінопоказів, подорожей до віртуальної реальності, танцювальних та спортивних клубів.

Можливість виграти
Для участі в святковій лотереї потрібні лотерейні квитки. Усім передплатникам газети RIA кур'єри вже, або ще доставлять їх додому разом зі свіжим випуском газети. Кожен вінничанин (фізична особа), який передплатив газету на рік (щомісячна оплата), отримає 12 лотерейних квитків. Юридичні особи, які переплатили газету на весь (одним платежем) отримали 2 квитки.  До 28 червня ще є час передплатити газету на наступних 12 місяців і отримати 12 квитків та шанс на виграш. Для цього потрібно зателефонувати за номером 555-111. Або ж скористатись такою можливістю безпосередньо на святі, де буде облаштована промо-зона.

 

Партнери Дня RIA:

Ексклюзивний партнер - Житловий комплекс "GREEN"S" - Життя в гармонії з природою!

Офіційний партнер Мер-Ка-Ба - мережа агенцій мандрів!

Офіційний партнер - Студия декора DEDEY DESIGN - яскравий акцент вашего свята!



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up