У соц.мережах розповсюдили брехню про заклики побиття "бандерівських фашистів" у Вінниці на 9 травня

У соц.мережах розповсюдили брехню про заклики побиття "бандерівських фашистів" у Вінниці на 9 травня
В соц.мережах розповсюдили неправдиву інформацію, про те що вінничанин Віктор Зізюрін закликає усіх небайдужих міцних хлопців на 9 травня о 18.00 на площі Героїв майдану(колишня Театральна) влаштувати бійку з "бандерівськими фашистами"

Журналіст "20 хвилин" зв'язався із Віктором, який прокоментував ситуацію.

 - Я громадський діяч і завжди виступав за єдину України, - коментує Віктор. - Сторінка Вконтакті, через яку розповсюдили заклик до безладів на 9 травня - фейк. Я до неї відношення ніякого немаю. І взагалі смішно закликати до провокацій людей і той же час підписуватися своїм іменем.

Цікаво, що перше повідомлення на несправжній сторінці Зізюріна зроблене 8 травня 2014 року о 17.09. А перше повідомлення на сторінці Петра Нежданого, який розповсюдив першим інформацію, про так звані заклики Зізюріна до погромів, написане 8 травня 2014 року о 18.30.

Відео дня
> Обидві сторінки без друзів та з мінімальною кількістю заповненої інформації. На одній лише заклик до погромів, на іншій - застереження про цей заклик.

Разом з тим, на провокацію піддалися вісім спільнот Вконтакті, зокрема спільнота новинного сайту "Вінниця ОК", розповсюдивши неперевірену неправдиву інформацію, таким чином сіючи паніку серед людей на дев'яте травня.

Посилання на неперевірені повідомлення про Зізюріна у спільнотах:

Вінниця ОК

ПРАВИЙ СЕКТОР| ВІННИЦЯ

ANTI Колоради ВІННИЦЯ

ВИЇЗДИ НА ЄВРОМАЙДАН

Всеукраїнська Молодіжна Організація Свободи/ МОС

Вінниця | Євромайдан | Революція

РЕВШТАБ [Вінниччина]

Подслушано в Виннице


Оновлено:

Станом на 12.30 спільнота ПРАВИЙ СЕКТОР| ВІННИЦЯ публікацію видалила

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    ВАЖЛИВО! Подписываем петицию о признании России спонсором терроризма! Переходите на страницу петиции https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT заполняете форму E-mail address * First Name * (имя) Last Name * (фамилия) Challenge Question * (тут надо ввести ответ на вопрос, который написан над полем, переводите через google translate если не знаете английский) далее нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT ждете письмо на почту переходите по ссылке из письма (... to confirm this is a working email address: ...) попадаете на страницу петиции нажимаете зеленую кнопку SIGN THIS PETITION Подключаем всех друзей и знакомых! Репостим по всем сайтам! или Шаги такие. клікнуть тут (или скопировать в поиск) https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM 1) Відкрити акаунт (клікнуть create account) 2) вписаnи свій і-мейл, (e-mail address), потім своє ім*я (fist name), потім своє прізвище (last name), потім свій індекс (zip code) 3) відповісти на просте питання англійською (Challenge Question) 4) потім зайти на свою і-мейл скриньку, там буде повідомлення від whitehouse для підтвердження реєстрації. У повідомленні перший лінк клікнути. Вийдеш на сторінку із петицією, потім клікни SIGN. петиція 1 https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM петиція 2 https://petitions.whitehouse.gov/petition/weapon-ukraine-protect-against-russian-aggression/QjSRkPHF петиція 3 https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-full-scale-economic-sanctions-against-russia-stop-aggression-ukraine/mFrQKjb3
  • Anonymous

    зізюля який ти діяч? ти Шахрай-розводиш людей на бабло предлагаючи свою допомогу.як таку скотину ще не завалили.
  • Anonymous

    А если он ничего больше не умеет?
  • Anonymous

    http://glavnoe.ua/news/n176097 а тут просто паиньки!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up