У Пултівцях згоріла хата багатодітної родини. Діти самі топили грубку

У Пултівцях згоріла хата багатодітної родини. Діти самі топили грубку

У селі Пултівці Вінницького району сім'я, яка має 7 дітей залишилася без оселі. Їх будинок згорів. Гасило займання 22 вогнеборці.

Стався інцидент 31 січня о 15:34.

— Вогнем був охоплений двоповерховий дерев’яний житловий будинок у якому проживала родина з сімома неповнолітніми дітьми. Четверо з них на момент виклику були вдома самі, та підтримували горіння у грубі. Дітям вдалося самостійно залишити власне помешкання. Ймовірна причина загорання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, — зазначають у прес-службі рятувальників.

Вогонь пожежники приборкали та він все ж зміг знищити меблі, техніку, домашні речі, покрівлю, зовнішнє та внутрішнє облицювання стін.

Відео дня

Пожежу гасило 22 бійці ДСНС та чотири одиниці спецтехніки.

Місцеві жителі кажуть, що будинок потерпілі звели років три тому. Він увесь із дерева був. У родині семеро дітей, найменшій біля двох років.
На момент пожежі діти були самі вдома. Їх мати прийшла уже коли полум'я охопило весь будинок. Батько наразі десь на заробітках.

Наступними фото та відео з нами поділився наш читай Андрій:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Иванов Иван

    ну а страховка зачем
  • Світлана Біленька

    Шкода, що людей довели до такого зубожіння, що вони мусять залишати стільки діток і їхати на заробітки. В який двір не зайдеш - кругом заробітчани.  Можна тільки уявити, як тій жінці приходилось з сімома дітьми.
  • Таня

    Жалко родину. Де тепер бути цим дітям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up