У Прозорих офісах Вінниці запустили адмінсервіс «Ветеран» без черг

У Прозорих офісах Вінниці запустили адмінсервіс «Ветеран» без черг
  • У Вінниці з 1 травня в «Прозорих офісах» працює в тестовому режимі адмінсервіс «Ветеран».
  • Він направлений на допомогу сім’ям військовослужбовців та членів їх сімей, а також для сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць.
  • За цей період 131 людина скористалася адмінсервісом «Ветеран» і отримала понад 300 послуг.

Фахівці департаменту соціальної політики міської ради роз'яснюють ветеранам та їх сім'ям про нову соціальну послугу.

 

«Працівники допомагають військовим оформляти послуги соціального спрямування, зокрема, муніципальні пільги та компенсації, гумдопомогу, оформляють різні документи та працюють по інших питаннях», —  каже Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Відео дня

Як зазначила директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова – надання соціальної та психологічної допомоги, вивчення всебічних потреб зазначених категорій – головне завдання департаменту.

«Надання якісних, вчасних та в повному обсязі послуг для Ветеранів – це обов’язок працівників департаменту. Важливо також надати вчасну допомогу, посприяти в отриманні муніципальних пільг та компенсацій, здійснювати системний супровід родин загиблих (померлих) Захисників та Захисниць», — говорить Валентина Войткова.

Довідка:

За адресами «Прозорий офіс»: пр. Космонавтів, 30 (2 поверх) та вул. Замостянська, 7 (2 поверх), перше та друге місце в ЦНАП відведені для надання повного спектру соціальних послуг військовослужбовцям, членам їх сімей, а також родинам загиблих (померлих) Захисників та Захисниць.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Нічна атака: приліт на Хмельниччині та Миколаївщині, вибухи на Київщині

Вінничанин Вячеслав Шведюк отримав відзнаку Верховної Ради України

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гуць Алена

    Правильне рішення

keyboard_arrow_up