У пожежі на Шевченка цієї ночі ледь не загинув вінничанин

У пожежі на Шевченка цієї ночі ледь не загинув вінничанин
  • Життя чоловіка врятували бійці ДСНС. Нині потерпілий у лікарні. Рятувальники розповіли деталі інциденту.

Подія сталася цієї ночі, 17 червня, на вулиці Шевченка. Горіти почало підвальне приміщення п'ятого будинку.

— У ході розвідки було встановлено, що в підвалі знаходиться людина, а також горить два матраци (загальна площа пожежі складає близько 4 кв.м), — кажуть вогнеборці. — О 00:15 рятувальники винесли потерпілого чоловіка на свіже повітря та надали йому першу домедичну допомогу. Згодом погорільця передали лікарям екстреної медичної допомоги. 

Чоловіка госпіталізували до другої міської лікарні.

Відео дня

За попередніми даними, ймовірна причина пожежі це «необережне поводження з вогнем під час куріння».

Вчора, 16 червня, у Сутисках також сталася пожежа. Однак, вогонь встиг забрати людське життя.

— Під час розвідки бійці ДСНС з'ясували, що осередок пожежі знаходиться в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Біля входу до кімнати було виявлено тіло жінки, 1960 року народження, — кажуть у прес-службі рятувальників.

 

Читайте також:

Рятувальники дістали з води тіла трьох чоловіків. Обставини їх загибелі з'ясовує поліція

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up