У першу суботу лютого зустрічаються однокласники. Викладайте фото зі школи

У першу суботу лютого зустрічаються однокласники. Викладайте фото зі школи
9-Д клас школи №10 міста Вінниці. Випуск 1991 року (фото з особистого архіву)
  • За традицією у першу суботу лютого по всієї Україні проходять зустрічі однокласників. Через епідемію коронавірусу більшість зустрічей не відбулось.
  • Пропонуємо долучитися до флешмобу та викладати фото шкільних років та минулорічних зустрічей.

Зустріч випускників або однокласників — особлива подія, адже це зустріч з дитинством і юністю, з тими, хто пам’ятає тебе дитиною, з ким пережиті яскраві емоції. З учителями, які не тільки давали знання, а й допомагали, часом, виховувати характер.

Напевно, скільки людей, стільки й думок, адже у кожного залишилися свої спогади про школу і тих, хто знаходився поруч всі ці роки, коли дитинство поступово переходило в юність.

Тим, для кого це свято, можна від душі позаздрити, адже ці люди несуть крізь усе життя юнацький сповнена оптимізму і вірну шкільну дружбу.

Відео дня
Зустріч 9-Д класу школи №10 міста Вінниці через 25 років

Ну а тих, у кого цього немає, залишається тільки пошкодувати. Адже в житті кожного і так поступово все менше стає людей, які пам’ятають нас дитиною і можуть називати просто по імені.

Долучайтеся до флешмобу та викладайте фото зі шкільних років та минулорічних зустрічей у коментарях під публікацією.

Опитування

А Ви зустрічаєтесь зі своїми однокласниками?

 

Читайте також:

З понеділка у школах міста відновиться навчання. Школярів чекають за партами

В Андрія виявили рак та лікарі дають шанс. Для життя треба 210 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Виталий Талий

    да  ??? серьйозно ??? фейсбуку мало о нас инфы ???
  • Ludmila Nechyporuk

    30 років після школи
  • Торон Туй

    Да, это мечта. Вряд ли уже осуществимая. Когда был на визите, собрал кого мог... Правда одного одноклассника прихватил с собой в Канаду еще лет почти 20 назад, да и с ним уже редко видимся, по телефону все... Юрчик понял о ком я говорю).

    Торон Туй reply Торон Туй

    Виктор Копецкий Да. Леня как всегда на рыбалке, взял озерную форель килограмма на 4. Говорит, конечно повезло!))

    Виктор Копецкий reply Торон Туй

    Торон Туй Спроси и передай прывет.

    Торон Туй reply Торон Туй

    Виктор Копецкий Сейчас спрошу.

    Виктор Копецкий reply Торон Туй

    Торон Туй Повезло ему наверное!?

    Торон Туй reply Торон Туй

    Виктор Копецкий Да.

    Виктор Копецкий reply Торон Туй

    Торон Туй Это Лёня Ч?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up