З понеділка у школах міста відновиться навчання. Школярів чекають за партами

З понеділка у школах міста відновиться навчання. Школярів чекають за партами
  • З понеділка, 8 лютого, загальноосвітні заклади міста повернуться до звичайного  графіку навчання.
  • До школи ходитимуть учні усіх класів, онлайн навчатимуться лише ті, хто перебуває на самоізоляції.

Таке рішення прийняли сьогодні, четвертого лютого, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В Україні закінчився загальнодержавний локдаун ще 25 січня. Він був запроваджений Урядом на два тижні. Після чого у школах відновили навчання. Однак за парти по вернулися не всі, а лише учні 1-4 та 9-11 класів. А от учні 5-8 класів навчалися за змішаною формою. 

— До нас надходило багато звернень як від батьків, дітей, так і вчителів, щоб ми відновили навчання у школах у звичайному режимі. Ми моніторили ситуацію в навчальних закладах щодо захворюваності і прийняли рішення — повернутися до того графіку навчання, який був до карантину,— розповіла директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко. 

Відео дня

За її словами, що в школах будуть суворо дотримуватися усіх протиепідемічних рекомендацій, а при перших проявах хвороби — і вчителі і діти відправлятимуться на самоізоляцію

З протоколом комісії можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/8kj22Zf 

 

Читайте також:

Коронавірус в Україні: скільки хворих на COVID-19 станом на 3 лютого   

У Вінниці зранку почались снігопади. Чи справляються комунальники? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Віктор Ящук

    Доброго
  • Катя Механічева

    Ну і супер.
  • Читач22

    Молодцы! Ничего не скажешь) Заболеваемость в Виннице прет вверх , а они всех выпускаю и забивают на все. Почему не дают право выбора???? Ведь петиция набрала нужное количество голосов.
  • Роман Скорук

    А  постанова? КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    ПОСТАНОВА
    від 9 грудня 2020 р. N 1236
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up