«У них нуль можливостей помитися». Як волонтери з Шаргорода допомогли військовим освіжитися

«У них нуль можливостей помитися».  Як волонтери з Шаргорода допомогли  військовим освіжитися
Волонтер Дмитро з ГО "Шаргород оперативий" особисто переконався, наскільки військові оцінии одноразовий душ - у спеку він потрібен не менше, ніж харчі
  • З чергової поїздки на Схід до військових повернулися волонтери ГО «Шаргород оперативний».
  • Жара нестерпна, помитися нема можливості. Чим втішили захисників у такій ситуації?

За нинішньої спеки у військових проблема хоча б освіжитися. У 90 відсотків випадків нема можливості прийняти душ, помитися. Так стверджують волонтери ГО «Шаргород оперативний» Дмитро і Роман, які повернулися з чергової поїздки до наших захисників на Схід і бачили все на власні очі. Вони проїхала Авдіївський, Бахмутський і Лиманський напрямки.

Про те, як допомогли хлопцям на позиціях трохи освіжитися, Дмитро написав на сторінці шаргородських волонтерів після повернення з поїздки. Крім харчів, індивідуальних посилок, хлопцям доставили дуже потрібний і корисний виріб — одноразовий душ.

Відео дня

«Відгуки військових про нього тільки схвальні, — написав волонтер Дмитро. — Ми чули від них лише подяки».

У свою чергу волонтер дякує компанії виробнику за те, що надали свій виріб. «Висловлює сподівання, що компанія й надалі підтримуватиме бійців у гарячих точках, а ми готові доставляти його хлопцям разом з іншою допомогою», — зазначив пан Дмитро.

Що являє собою одноразовий душ? Це аксесуар, що складається з двох виробів. Перше це одноразова губка з дерматологічним гелем, вона забезпечує гігєну тіла, очищує шкіру,  дає  відчуття свіжості. Щоб скористатися нею, необхідно лише 25 мл води. «Мінімум води  — максимум чистоти» — так кажуть про одноразовий душ ті, хто вже користувався ним.

У комплект входить також рушник. Словом, коли нема можливості помитися, такий одноразовий душ виручає, це простий, але ефективний спосіб догляду за шкірою.

Виробники продають для військових і волонтерів за зниженою ціною. Вартість одного комплекту становить 19, 99 грн. Крім того, роблять подарунки для тих, хто на передовій, де нині спека і нуль можливостей помитися.  

А ще завезли військовим футболки, шкарпетки, інший одяг, аби мали можливість переодягнутися у спеку. Збирали громадою. Навіть діти долчилися до підтримки тих, хто нині на фронті. Активними учасниками ГО "Шаргород оперативний" є "бісеринки", так тут називають хлопчиків і дівчаток, які разом з дорослими доклають своїх старань задля нашої Перемоги!

Читайте також:

Для кавунів з Ямполя не знайшлося місця на Привокзальному ринку, повезли у Хмельницький

Сьогодні вітайте Михайла та не ходіть до лісу, якщо ви — самотній хлопець. Свята й прикмети 5 серпня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up