У Гнівані 11-річна дівчинка опинилась в «пастці» недіючого бомбосховища

У Гнівані 11-річна дівчинка опинилась в «пастці» недіючого бомбосховища
  • Разом із літніми канікулами розпочалися і «пригоди» школярів.
  • Застерігають надзвичайники, пояснюють вчителі, наказують батьки, щоб діти не бавилися у непристосованих для в цього місцях. А дитяча допитливість все одно бере в гору.

Сьогодні. 23 червня о 15.23 до Служби порятунку зателефонувала стурбована мати 11-річної дівчинки та повідомила, що її донька не може самостійно вийти із приміщення недіючого бомбосховища, що в місті Гнівань. До того ж дівчинка ще й там пошкодила ногу.

— Коли ж на допомогу прибули бійці ДСНС з’ясувалося, що бавилася в небезпечному місці школярка не сама. Проте, друзі із небезпечного місця вийшли без перешкод, а от дівча, коли стрибала, пошкодила ніжку старим іржавим цвяхом і опинилася в «пастці», — кажуть у відділі комунікації Служби порятунку 101.

Відео дня

Аби дістатися до дівчинки, ДСНС-сівцям довелося протиснутися у вузькій отвір та через нього винести малу назовні й передати бригаді екстреної медичної допомоги.

— Надзвичайники Вінниччини звертаються до батьків школярів! Пояснюйте дітям, що літні канікули мають приносити задоволення, а не клопіт та зайві візити до лікарів, — додають у відомстві. — Тому, нагадайте в зайвий раз дітям правила безпеки життєдіяльності.

 

Читайте також:

Місця, де можна порибалити та інше важливе за 22 червня у Вінниці

Цей день в історії, 23 червня. Яке сьогодні свято, традиції та заборони

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тыдыш

    чотири місяці (по деяким канонам - вісім років) війна. ракети/бомби. а тут бомбосховище. в місті де магістальна залізниця, військова частина, величезний карєр. недіюче. слів немає. певно там чекають "старшего брата" з квітами.

    Руслан Дидоренко reply Тыдыш

    Мабуть твій мозок розвивається лише тоді, коли ти п'єш воду...

    Читач73 reply Тыдыш

    Ти довбойоб?

keyboard_arrow_up