У Бершаді прив'язали собаку до бампера авто і хотіли вивезти за місто (ОНОВЛЕНО)

У Бершаді прив'язали собаку до бампера авто і хотіли вивезти за місто (ОНОВЛЕНО)
  • Жінка вирішила, що пес їй більше не потрібний. Викликала таксі, щоб вивезти його за місто.
  • Таксист відмовився брати тварину в салон. Тому собаку прив'язали до бампера ланцюгом.

«Ось ця особина в червоній спортивній кофті намагалася вивезти свого собаку, прикріпивши його ланцюгом до заднього бампера. Водій даного автомобіля — у червоному. Тільки завдяки небайдужим водіям, які заблокували рух автомобіля, собаку було врятовано від смерті. На місце події було викликано поліцію», — таке повідомлення опублікувала на своїй сторінці у facebook лікарка з Бершаді Олена Уліч.

До посту прикріпила фото з місця події. На фотографіях видно автомобіль, до якого дійсно прив’язаний собака ланцюгом. Пес лежить на дорозі, з його лап стікає кров. На асфальті криваві сліди.

Читайте також:

Відео дня

Наразі відомо, що через цей випадок відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

13 вересня на лінію «102» зателефонували жителі міста Бершадь та повідомили, що вулицею районного центру їде автомобіль «ВАЗ» з прив’язаним до бампера собакою. Свідки події заблокували автомобіль та змусили правопорушників відв’язати пса, викликали поліцію.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на повідомлення, з'ясували, що 68-річна місцева жителька викликала таксі для того, щоб вивезти свого собаку за місто та залишити його там. Водій автомобіля відмовився брати тварину в салон, і вони  вирішили прив’язати її до бампера, щоб вона бігла позаду легковика. Зі слів жінки, через свій вік, їй важко доглядати за твариною.
Поліцейські задокументували протиправні дії таксиста та жінки, опитали свідків.

Відкрито провадження за частиною 1 статті 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Такі дії караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Повідомлення прес-офіцера поліції області

ДОДАНО

Після інциденту, який стався учора, 13 вересня, жінка забрала собаку до себе додому. Вона казала поліцейським, що не хотіла вбивати тварину, а через свою старість більше не має змоги тримати пса, тому вирішила вивезти його за місто.

Пізніше знайшовся чоловік, який погодився забрати пса до себе. Станом на ранок, 14 вересня, пса намагаються перевезти на нове місце. Але він слухається тільки свою колишню хазяйку, тому з перевезенням виникають труднощі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (163)
  • Оля Огнева

    Нелюди.....жити тепер в тому місті їм буде нелегко!! І так їм і потрібно!! Особисто моя думка , за любі знущання над тваринами і дітьми мають бути більш суворі закони....не маючи жалю і співчуття до ближніх, то вже не людина..!!
  • [email protected]

    Нікого не підпускає до себе собака! Оце вірність!!! Вона су.. волочила ним по дорозі аж лапи докрові подер - а він лиш її слухає!!!
  • Светлана Лаврик

    Нелюди
  • Gelicia

    Шановні, ви хворі на голову, що ті двоє, що всі інші коментатори що  бажають кривавої розправи. Лікуйте ваші психози.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up