Нікого до себе не підпускає, крім хазяйки. Що сталося із травмованим у Бершаді собакою

Нікого до себе не підпускає, крім хазяйки. Що сталося із травмованим у Бершаді собакою
  • Самур — так звуть собаку з Бершаді, який постраждав від того, що став непотрібним хазяйці. Він 12 років охороняв будинок господарки.
  • Навіть після історії з ланцюгом, він підпускає до себе тільки цю жінку.

Про долю травмованого собаки написала на своїй сторінці у facebook прес-офіцер поліції Вінницької області Ірина Добровольська.

«Місцеві поліцейські знайшли собачці нового господаря, але в останню мить жінка не віддала Самура. Плаче та гладить свого собаку, який нікого з людей до себе не підпускає, крім господарки (настільки її любить і не розуміє, що сталось)», — пише Добровольська.

Хазяйка Самура придбала йому ліки та мазі, щоби скоріше загоїлись рани на його лапах.

Відео дня

За словами прес-офіцера, правоохоронці взяли цю ситуацію під свій контроль та стежитимуть за долею собаки. Не дивлячись на каяття жінки, вона все одно нестиме кримінальну відповідальність.

Нагадаємо, що учора, 13 вересня, мешканка Бершаді вирішила, що пес їй більше не потрібний. Викликала таксі, щоб вивезти його за місто. Таксист відмовився брати тварину в салон. Тому собаку прив'язали до бампера ланцюгом. Тварина постраждала від того, що її тягнули по дорозі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Вячеслав

    С.ка старая, почувствовала, что штраф и статья светит, вот и включила любящую хозяйку! На цепь её и к бамперу!
  • Чеслава

    Теперь нужно  как можно чаще проверять и условия содержания и состояние потерпевшей собаки. Если эта женщина додумалась сотворить такое с почти что с членом своей семьи то  что еще нехорошее через некоторое время она может сделать когда утихнут страсти?  Теперь нужен строгий контроль за делами этой дамы почтенного возраста.
  • Юлія

    Це жахливо! Це не людина, а справжня мерзота, таких людей потрібно садити в в’язницю, в Європі їй давно вже б світив не малий строк. Таким людям не можна повертати тварину, якщо вона пішла на такий крок, то може зробити це ще раз. Дуже жалко, що поліція нічого толкового не зробила в цій ситуації.

    Ирина Лапа reply Юлія

    В Європі щоб завести велику собаку потрібно ще спеціальні курси проходити і дозвіл отримати, а якщо змущаються то покарання набагато суворіше чим в нас. Ось чому нормальні заводчики намагаються продати свох щеняток в Європу. Наші люди скотської натури вони не достойні такої любові і відданості які може дарувати собака!

    Антон reply Юлія

    Порушено кримінальну справу! Що ще вони мають зробити? Чи вже суд мав бути на другий день? Я в шоці з тієї баби, з того таксиста і з тих людей, які пишуть такі коментарі ... Повне сокіабле...
  • Аноним

    Как только животное стает старенькое, то сразу не нужное... Зачем тогда их заводить если вы о нем не можете позаботиться?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up