Цирк, Grand Festival або кіно: куди піти на вихідні, 30 червня — 1 липня

Цирк, Grand Festival або кіно: куди піти на вихідні, 30 червня — 1 липня

Попереду два дні вихідних. Якщо ви маєте бажання та ще не визначились, де можна гарно відпочити та провести своє дозвілля, ми підготували для вас добірку афіш на суботу та неділю.

Grand Festival 2018

Понад 16-ти крутих відеоблогеров і 20-ти ліричних рок-груп в одному флаконі - це все GRAND FESTIVAL.

Де: у 20 км від Вінниці - село Широка Гребля.
Коли:  29,30 червня та 01 липня.

 Тільки уявіть собі цю територію довжиною у злітну смугу літака і шириною  практично галактики . Ніякої урбаністики, тільки природа, намети, ти і відмінний настрій завдяки найвеселішим і непередбачуванышим блогерам України. Друг, і це тільки перша половина дня. У другій же ближче до вечора, з величезної сцени свою душу для тебе відкриють наші музиканти, до пізньої ночі ми будемо слухати кавери на Ed Sheeran, і багато чого в цьому стилі, одночасно милуючись зоряним небом, багаттям і всією красою  червня. Подробиці читайте ТУТ 

Відео дня

Читайте також:

Сходіть на виставку і побачите, якою була Єрусалимка більше 50 років тому
 

Виставка «Українська революція 1917-1921 років на теренах Поділля»

У Вінниці до 2 вересня триває виставка «Українська революція 1917-1921 років на теренах Поділля».

Поділля – один з найважливіших регіонів у подіях Української революції. Тут впродовж 1917–1921 рр. неодноразово змінювалася влада, перебували урядові структури УНР, діяли регулярні війська та повстанці, гриміли криваві бої. У ці чи не найдраматичніші роки вітчизняної історії подоляни помітно відзначились у бойових діях, державотворенні та національно-культурному відродженні.

 

Читайте також:

Спортивні анонси у Вінниці: вейкбординг, важка атлетика, пляжний волейбол
 

Кінофестиваль «Відкрита Ніч «Дубль 21»

Вінничан запрошують на ніч українського кіно. Кінофестиваль «Відкрита Ніч «Дубль 21» відбудеться у ніч з суботи на неділю (30 червня - 1 липня)  у Вінниці на площі Гагаріна, перед Універмагом. Подробиці читайте ТУТ.

 

Читайте також:

Вперше пройде марафон Hot Shot 2018 зі стрільби з карабіну
 

Цирк з новою шоу-програмою у Вінниці

З 30 червня по 8 липня у Вінниці гастролюватиме Київський професійний цирк "Олімп" з новою шоу-програмою. Дійство відбудеться у Центральному парку біля планетарію.

У цирковій програмі на вас чекають:

  • вражаючі польоти повітряних гімнастів під куполом без страховки;
  • артисти з Африки, Америки та Європи;
  • фантастичні ілюзіоністи;
  • атракціон з протиканням та зникненням людей;
  • яскраві номери за участю акробатів, спритних жонглерів, талановитих еквілібристів;
  • Ну i звичайно ж, більше 25 дресированих тварин, серед яких:
  • iндiйськi голуби;
  • екзотичнi африканськi удав i пiтон;
  • забавні пуделі, міні-поні, кумедна лама, найпухнастіший дикобраз;
  • пiвденноамериканськi iгуани;
  • та найбiльшi сюрпризи нашої програми - вища школа верхової їзди на конях елiтних порiд та величезний карпатський бурий ведмiдь-еквiлiбрист!!!

 Подробиці читайте ТУТ 

Вистава "Закохані живуть на трохи довше"

Вистава «Закохані живуть трохи довше» вудбудеться у Вінниці, 1 липня, о 19:00 в театрі імені М. Садовського.

 У виставі «Закохані живуть трохи довше», ми побачимо історію трьох жінок, які вже давно мешкають у Нью-Йорку. Вже багато років дружать не лише вони, але й їхні сім'ї. І, як не дивно, у цих стосунках немає ніяких інтриг і підлот, їм просто не залишається місця! Замість цього, зустрічаючись, вони створюють навколо себе дивовижний світ, повний смішних ситуацій, які подібно до збільшувального скла допомагають ближче розглянути кожного персонажа!

Вартість: 100-300 грн

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

 

Фонтан Рошен

Зазвичай глядачі заполоняють всю трибуну фонтану  у будні дні. Ну, а у вихідні люди приїжджають навіть з-за кордону подивитися світломузичне шоу програми

 

Дозвілля у Музеї науки у Вінниці

У Вінниці відкрився новий розважально-науковий комплекс для всієї сім’ї «Музей науки». Музей розташований на третьому поверсі ТРЦ «SkyPark».

Відчути вагітність, створити блискавку та виміряти швидкість звуку відтепер можуть відвідувачі:

ЦІни на вхід: 

  • для дорослих 100 грн. у будні та 120 у вихідні дні;
  • для дітей (старших 3 років) та студентів – 80 та 100 грн. відповідно.
  • Організовані групи проходять за 70 (90) грн. з людини.

Працює «Музей науки» щодня з 10:00 до 21:00 без вихідних.
Групову екскурсію або незабутній інтелектуальний день народження можна замовити вже зараз на сайті 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up