«Ці чотири жінки разом мають 23 дитини»: відзначили вінничанок-матерів

«Ці чотири жінки разом мають 23 дитини»: відзначили вінничанок-матерів
  • У мерії, 25 січня, нагородили жінок званням «Мати-героїня» та вінничанок, які народили немовлят у Новий рік та Різдво.
  • Їм подарували квіти, м’які іграшки, державні відзнаки та коляски.
  • Загалом, на новорічні свята у 2019 році в місті з’явилися 14 немовлят.

Перед початком сесії міськради чиновники привітали матерів, яким присвоїли почесне звання «Мати-героїня» — за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку. Відзнаки отримали чотири жінки: дві матері, які виховують по п’ять дітей Ольга Вітюк та Марія Зелінська, матір шістьох дітей Світлана Литвак та сімох дітей – Олена Говорухіна.

Міський голова Сергій Моргунов казав, що ці чотири жінки разом мають 23 дитини і що це «дуже серйозна відповідальність, адже одна справа дати дітям життя, а інша — виховувати своїх діточок, щоб вони знайшли в житті достойне місце, були справжніми патріотами міста і держави».

Також нагороджували матерів, які народили немовлят на новорічні свята. При цьому, як казали чиновники, вийшла цікава статистика — на Новий рік та Різдво народилися 14 дітей, з яких 8 дівчат і 6 хлопчиків. І у 2019 році — ситуація аналогічна: 14 дітей, з яких 8 дівчат і 6 хлопчиків. Батьки немовлят отримали вітальні листівки, квіти, м’які іграшки та коляски.

Відео дня

Одна з матерів-героїнь — Світлана Литвак. Жінка виховує шістьох дітей!

Вінничанкам, які народили на новорічні свята дарували м'які іграшки, листівки та коляски

Дарунки за дітей отримували їхні батьки та родичі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Елена Кучерук

    Це дуже вірно,нехай народжують,а всім здоров'я.
  • З.А.Глядач

    "нагородили жінок званням «Мати-героїня» та вінничанок, які народили немовлят у Новий рік та Різдво"

    З якого це )(уя? "Звання присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей". До ВОСЬМИРІЧНОГО віку,а не народжених "у Новий рік та Різдво".
  • Инна Егорова

    Ничего не ужас, дружная семья, все учатся, музыкальная школа у  всех, кто в саду. Каждому свое. Главное что веселые и здоровые
  • Alla Valentinova

    Для чого стільки народжувати ужас

    Лілія Брига reply Alla Valentinova

    Алла Валентиновна вас не запитали. Діти це найдорожще.

    З.А.Глядач reply Лілія Брига

    А правильно писати-ще дорошще.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up