Трагедія у Вінниці: на Тяжилові дерево впало на дитину. Дівчинка загинула

Трагедія у Вінниці: на Тяжилові дерево впало на дитину. Дівчинка загинула
  • У неділю, 10 березня 2019 року, у Вінниці стався жахливий нещасний випадок.
  • У поліції повідомили, що 11-річна дівчинка загинула під деревом, яке впало.

Трагедія сталася у Вінниці на Тяжилові. Вінничанин Юрій повідомив у редакцію про нещасний випадок.

— За інформацією, яку мені надали на автостанції «Східна», на тролейбусній зупинці на дитину впало дерево. Свідки кажуть, що потерпілу забрала швидка допомога. На місці було багато крові, — розказує журналістці «20 хвилин» Юрій Іванович.

За інформаціє вінницьких рятувальників, вони отримали виклик о 10:58 годині.

Відео дня

Бійці ДСНС приїхали на виклик та розкряжували повалене дерево.

У групі «Дорожний контроль Вінниці» повідомили, що дівчинка в результаті отримала перелом основи черепа, черепно-мозгову травму та травми, несумісні з життям.

—  По приїзду швидкої дитина вже була нежива, проте лікарі з надією доставили дитину у лікарню, — повідомляє Вікторія Бойко.

У поліції повідомили перші подробиці

— На вулиці Ватутіна під час негоди на 11-річну дівчинку впало дерево. На жаль, дитина померла в кареті швидкої допомоги, — розказує журналістці «20 хвилин» начальник відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, Лівобережним відділом поліції будуть внесені відомості щодо кримінального провадження за статтею 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок».

—  На місці проводились першочергові слідчі дії. Працювала слідчо-оперативна група та експерти. Вже закінчено проведення огляду місця та опитано людей, — зазначає Олійник.

У поліції зазначають, що слідчі у рамках провадження будуть розслідувати, хто був відповідальний на цій ділянці за дерева та кому вони належали.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним дівчинки.

Нагадаємо, синоптики попереджували, що 10 березня погода зміниться.

 — Разом із атмосферними фронтами прийдуть дощі, посилиться західний вітер до штормових поривів, температура повітря у більшості областей, окрім південної частини, знизиться до +3+9 градусів, — зазначала синоптик Наталка Діденко.

Читайте також:

У Вінниці бушує ураганний вітер: зриває знаки та перевертає світлофори

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • Надежда Васильева

    Какого рожна расследовать,виновных на кол!!!Твари катаются на геликах,и ничего для города не делают
  • Олена Швидка

    Співчуття родині.
  • Oksana Parhomchuk

    До сраки ваші співчуття,дитини вже немає,краще покарайте винних
  • Nina Mezhybovska

    Не треба було лазити в таку погоду на вулиці. Вчора вітер зривав дахи, а 2 мамки безмозглі в дворі катали дітей на каруселях. Хіба вони адекватні?  А потім в них всі винні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up