«Те, що він брав хабар — ще не доведено» — Редван Усеінов про екс-патрульного

«Те, що він брав хабар — ще не доведено» — Редван Усеінов про екс-патрульного
На фото: очільник управління патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов
  • Головний патрульний Вінниці Редван Усеінов звітував про роботу поліції у місті.
  • Хоча в цілому, депутати задоволені роботою «копів», до дій Усеінова були запитання. Зокрема питали про те, чому поліцейський, якого спіймали на хабарі, був просто звільнений.

На сесії міськради, 26 жовтня, очільник патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов звітував за роботу поліцейських. Зокрема, про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та за роботу вінницького управління патрульної поліції за останні дев’ять місяців. Його повністю можна подивитися за цим посиланням.

Звіт схвалили, хоча були запитання до роботи поліцейських. Зокрема, депутат від партії «Свобода» Володимир Базелюк поцікавився долею одного з патрульних.

— Наскільки я знаю, поліцейського затримали на хабарі кілька днів тому. І наразі він просто звільнився. Скажіть будь ласка, це адекватне покарання за хабарництво? — питав Базелюк.

Відео дня

На це Редван Усеінов відповів, що вину патрульного не доведено.

— Я не прокурор, і не слідчий, щоб визначити, яку відповідальність буде нести мій співробітник. Його дії ще не доведено, що він брав хабар. Я його звільнив з Національної поліції. А далі вже діло за органами правоохоронними, — відповів головний «коп» міста.

Щодо особи патрульного, якого звільнив Усеінов, то, ймовірно, це екс-поліцейський Тигран Варданян.

Його обшуковували в середмісті, 19 жовтня, для чого залучили обласних прокурорів та київський Департамент внутрішньої безпеки. Вінницькі активісти кажуть, що патрульного спіймали на хабарі. А у прокуратурі сказали, що це були «негласні слідчі дії»

Про це в матеріалі: Патрульний Варданян, якого затримували в центрі Вінниці, написав рапорт на звільнення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • василий

    И правильно с этим Тиграном. Он у меня машину забрал.
  • З.А.Глядач

    Схоже,що він такий самий "хабарник",як Антон Шевцов-"сепаратист". Просто комусь потрібно вимастити лайном вінницьких поліцаїв.
  • Oleksandr Stoliarov

    Валєра, точно негласні слідчі дії? Негласні, на то вони - негласні, що про них ніхто не знає. А коли чувака серед міста міста обшукують - це не негласні, це просто слідчі дії) Л - логіка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up