Святкування першої річниці Студії здорової шкіри Вікторії Хачатрян (новини компаній)

Святкування першої річниці Студії здорової шкіри Вікторії Хачатрян (новини компаній)

14 вересня у Вінниці відзначили першу річницю Студії здорової шкіри Вікторії Хачатрян. Як  відбулось святкування, та чому клієнти студії завжди у виграші.

Студії здорової шкіри Вікторії Хачатрян у нашому місті один рік, а цей заклад  вже встиг полюбитися вінничанам. Адже постійне вдосконалення своєї майстерності, підвищення кваліфікації, яке гармонійно поєднується з неординарними  інноваціями – в суміші дає те саме необхідне кожному клієнту, заради чого вони приходять у Студію.

На відзначенні першої річниці не обійшлося без подарунків, які отримали усі присутні на святі. Дівчата з посмішкою та теплотою зустрічали нових та постійних клієнтів Студії. На листочках записували прізвище та ім’я, які опускали до акваріуму для жеребкування.

Розпочали святкування зі вступного слова Вікторії Хачатрян, власниці Студії здорової шкіри.

  — Рівно рік назад відкрилась наша студія, — розповіла керівник закладу. — За один рік людина тільки вчиться ходити та спілкуватись, а ми за рік вже встигли переїхати в набагато більшу  та комфортнішу студію та збільшити робочі місця. І все це завдяки нашим улюбленим клієнтам.

Власниця студії наголосила, що кожен клієнт — це насамперед партнер та друг.

—  Разом ми стаємо кращими. Ми дбаємо про вашу шкіру та здоров'я, а ви підказуєте нам як стати кращими, — сказала Вікторії Хачатрян.—  Разом ми почали підтримувати саме українські бренди, такі як Smart4Derma, що виробляє засоби по догляду за обличчям та тілом, HelloHelen — вітчизняний бренд оригінальної, нішової парфумерії, а також ми стали амбасадором компанії Feel Fine, яка спеціалізується на засобах для тіла та жіночих гігієнічних прокладках. 

Тому, що в нинішні складні часи потрібно підтримувати вітчизняне та триматись один одного. А в свою чергу, ми постійно відчуваємо саме вашу підтримку і вдячні вам за це. Ми завжди раді бачити вас  — наших друзів у Студії здорової шкіри!

Після вітального слова перейшли до розіграшу подарунків.

Лот 1- Капсули для волосся

Презентує Пономарчук Катерина, косметолог-естетист, майстер лазерної епіляції

Вітамінні капсули для відновлення волосся. 30 капсул. 

Кожна капсула містить цілющий масляний комплекс, багатий на мінерали, вітаміни та мікроелементи, які живлять та зволожують волосся по всій довжині. Основний компонент кожної капсулки - мароканське масло.

Лот №2 - Шампунь від ТМ Мірела

Презентує Жоля Реоріта, адміністратор.

Шампунь від ТМ Мірела - італійський бренд, але фасується в Україні. Серія на реконструкцію, але підходить для всіх типів волосся, але ідеально для пошкодженого та ламкого. Містить олію та мигдалю та жожоба, за рахунок цього пом’якшує волосся, живить його. А ще олія мигдалю робить наше волосся слухняним, як після салонного догляду - шовковистим, з природним блиском і, найголовніше, шампунь не обтяжує волосся. Один літр, велика упаковка. 

Лот №3 - Кондиціонер ТМ Мірела для кольорового волосся

Презентує Наумова Маргарита, косметолог-естетист..

Кондиціонер ТМ Мірела для кольорового волосся, що у вигляді спрею. Дуже зручний у використанні, його не потрібно змивати. Має термозахист, тобто коли ви сушите волосся феном або використовуєте випрямляч волосся, плойку - він захищає до 180 градусів. Надає м’якості та забезпечує легке розчісування, шовковистість та блиск кольору . Захищає фарбоване волосся від вигорання на сонці. 

Лот №4 - Серія на ріст волосся, проти випадіння ТМ Vitalitys

Презентує Пономарчук Катерина, косметолог-естетист, майстер лазерної епіляції.

Серія на ріст волосся, проти випадіння ТМ Vitalitys - італійський бренд, італійське фасування. Поєднує в собі Шампунь та ампули. До складу входить олія ялівця, вітаміни групи В, для нашого волосся ефективно працюють на відновлення та покращення кругообігу, відповідно стимулює ріст волосся. Ампули - це лосьон, який додатково працює на волосся. Його втираємо в шкіру голови, що відновлює ріст волосся. Однієї ампули вистачає на 2-3 прийоми, залежно від того хто як використовує. Дуже хороша серія, рекомендую тим, хто страждає на випадіння волосся.

Лот №5 -  Сертифікат на будь який аромат парфумів HelloHelen

Презентує Жоля, Реоріта адміністратор.

Сертифікат на будь який аромат парфумів HelloHelen, український виробник, але аромамасла французькі, упаковка італійська. 

Розповідь про асортимент. В салоні присутні у форматі 2 мл, 10 мл, 50 мл, 100 мл, маємо аромодифузори, аромати для автомобіля та антисептики. Найпопулярнішими ароматами є Формула 11 - солодкі парфуми, Формула 15 - абсолютний унісекс, підходить як для жінок, так і для чоловіків. А для ділових чоловіків та жінок - Три сестри Марселя. Аромат дєвочки, дєвочки.. хочеться літати та порхати, як метелик. Аромат Мені беріс - абсолютний унісекс, свіжий парфюм, шлейфом притягує до себе чоловіків.  

Лот №6- СПА для рук

Презентує Зелінська Тетяна, масажист, майстер лазерної епіляції.

СПА для рук, дуже популярна та актуальна в осінньо-зимовий період для догляду за руками. Мультимінеральна сіль для рук з відшелушуючим ефектом, а мінерали в поєднані з маслами забезпечують достатній рівень зволоження.  Другий етап - оксамитова, антиоксидантна сиворотка для рук, чудово пом'якшує, зволожує, знімає всі подразнення та почервоніння, відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри рук. Третій етап - шовковий крем для рук, ультралегкий, швидко поглинається, пом’якшує шкіру, запобігає гіперпігментації шкіри. 

Лот №7 - Жіночі прокладки Feel Fine.

Презентує Вікторія Хачатрян, косметолог, майстер лазерної епіляції.

Жіночі прокладки Feel Fine. Ми досить часто не задумуємось про те, наскільки ми шкодимо здоров’ю,  коли використовуємо прокладки з мас-маркету. У жіночих прокладок Feel Fine іде натуральна основа, це український бренд. Ми являємось амбасадорами цього бренду. Тут іде 8-ми шаровий склад, вони дихаючі, а в середині аніоновий чіп, який працює з нашою мікрофлорою, є антибактеріальним. Частина, що кріпиться до трусиків не з промислового клею, а з харчового. Тому вони не шкодять, а ще й допомагають нашому здоров’ю.

Лот №8 - Моделювальне молочко для  тіла від Smart4Derma

Презентує Юлія Мойш, адміністратор.

Моделювальне молочко для  тіла від боді профіт зволожує, має приємний запах. Уповільнює ріст жирових клітин, підвищує пружність шкіри, підтягує контур тіла. Шкіра стає еластичною та приємною на дотик, та надає приємного аромату вашому тілу. 

Лот №9  - Антицелюлітний пілінг

Презентує Вікторія Хачатрян, косметолог, майстер лазерної епіляції

Антицелюлітний пілінг, який не тільки бореться з целюлітом, а його можна використовувати для всього тіла. Цікавий тим, що його не потрібно змивати. Наносити його потрібно на вологу шкіру після душу. Надає гладкості шкірі. До складу входить комбуча, що дає можливість розтворювати частинки, знімає ороговілі клітини зі шкіри. А ще його можна використовувати на п’яточки і вони будуть ніжні-ніжні як “сіднички немовляти”

Лот №10 - Аромадифузор Creamy Waffles

Презентує Волуйко Яна косметолог..

Парфуми для дому Creamy Waffles від нішового бренду HelloHelen - українська якість,  але використовуються французькі масла із заводу Аржевіль. Висока концентрація до 35% масел. Їх на довго вистачає - 5-6 місяців, фасування 100 мл та 200 мл. Скло та фасування - італійське. 

Найзатишніша суміш солодкого та пряного аромату ніжної ванілі зі свіжоспеченими вафлями подарують відчуття затишного будинку. До складу входить натуральна квітка, що додасть шарму вашій оселі 

Лот 11 - Сиворотка з феруловою кислотою Smart4Derma

Презентує Пономарчук Катерина, косметолог..

Сиворотка з феруловою кислотою Smart4Derma. Позитивними сторонами її використання є бархатистість шкіри. Достатньо трьох капель - на щічки та лоб. Клієнти пишуть: я її наношу я наношу три капельки, а я хочу більше, вона мені дуже подобається і я її дуже швидко використовую, вона дуже класна. 

Що вона нам дає - круто працює на зволоження, підходить для будь якого типу шкіри, хоч вона іде з серії акне-баланс, але працює саме на зволоження дуже круто, працює на постакне, освітлює його. В кого є акне, розширені пори - забезпечує гарну регуляцію виділення себору , тобто нашого шкірного сала і додатково працює на оновлення наших клітин. Дуже класна текстура, яку варто відчути. По цій сиворотці можна робити лімфодренажний масаж.

Лот 12 - Маска глибоке зволоження від Smart4Derma

Презентує Юлія Мойш, адміністратор .

Маска глибоке зволоження від Акватен, лінія на зволоження. Саме час для її використання - осінь, зима, адже погода в такий період дуже підсушує шкіру. Маска зволожує нашу шкіру, відновлює роговий шар. Не лягає на шкіру плівочкою, не будете її відчувати. Будете отримувати тільки задоволення.

Лот 13 - Морквяний пілінг від Smart4Derma

Презентує Волуйко Яна, косметолог..

Морквяний пілінг від Smart4Derma - ефективно очищає шкіру від ороговілих клітин, від забруднення. У складі містить м’якоть моркви, місить бета-каротин та екстракт молока. Гарно відновлює бар’єрні функції шкіри. Підходить для будь якої шкіри,  навіть дуже чутливої. І всесезонна процедура. Баночки вистачає на цілий рік.

Лот 14 - Процедура карбоксотерапія з дермоштампом 

Презентує Пономарчук Катерина косметолог..

Процедура карбоксотерапія з дермоштампом - це одноразові нано-голочки, їх мільйони в одній насадці.Процедура абсолютно безболісна і має багато корисних переваг для вашої шкіри. По-перше, це проколювання шкіри та введення активних компонентів у вашу шкіру, це та сама заміна мезотерапії. Перевагами в порівнянні з мезотерапією - меншболюча, більш комфортна. Процедуру можна порівняти з легеньким вібруючим масажем. 

Карбоксотерапія працює на ліфтинг, омолодження, очищення. А  карбоштамп сприяє проникненню поживних речовин глибше в нашу шкіру, особливо це круто підійде тим, хто хоче трішечки омолодити шкіру або зволожити.

Лот 15 - Фотоомолодження

Презентує Вікторія Хачатрян, косметолог.

Сня, вперше у нашій Студії. Процедура настільки кайфова,  що радимо спробувати всім. Вона виконується на нашому лазерному апараті. Всі напевно ви знаєте, що у нас є лазерна епіляція. Але не лише її можна виконувати на цьому апараті. Апарат у нас новий 2022 року. Процедура фотоомолодження підходить абсолютно всім, не дивлячись на те, що тут приставка омолодження,  її можна робити з 20-25 років, тому що вона працює на омолодження, з пігментацією судиною сіткою, акне, постакне. Після процедури ми використовуємо сиворотку по типу шкіри - професійна німецька ампула, фіксуємо це альгінантною маскою.  

Лот 16 - Лімфодренажний масаж

Презентує наш масажист Зелінська Тетяна

Лімфодренажний масаж - це дуже чудово та корисно для здоров’я, для лімфатичної системи. Покращує стан шкіри, бореться з целюлітом, зменшує об’єми тіла. А для душі дарує задоволення та релакс.

Лот 17 - Комплекс лазерної епіляції

Презентує Наумова Маргарита

Комплекс лазерної епіляції “Пахви, глибоке бікіні та ніжки повністю” - кардинальне видалення волосся в небажаного для нас. Ми працюємо з новітнім апаратом 2022 року. Процедура - безболісна з маніпулою. Промені діють на волосяний фулікул, позбавляють його живлення і через 15-20 днів після першої процедури ви будете бачити ефект - волосся буде випадати з коренем. в середньому потрібно 5-7 курсів і, щоб підтримувати ефект потрібно раз на півроку робити епіляцію.

Лот 18 - Ферментотерапія 

Ферментотерапія - це чудова оксигенуюча процедура, яка поєднує в собі комбінацію терапевтичних дій та ензимів, амінокислот, пробіотиків. Відновлює водно-ліпідний баланс, дуже добре працює на пігментацію, живлення. Підсилює внутрішній баланс та бар’єрну функцію нашої шкіри, працює на омолодження. Підходить для вікової шкіри, шкіри з акне. Є всесезонною терапією. 

Лот 19 - Шоколадне обгортання + СПА для рук в комплексі.  

Професійне шоколадне обгортання з натуральним шоколадом, яке презначене для корекції целюліту, живить шкіру, зволожує, забезпечує лімфодренаж та підвищує еластичність шкіри І як бонус - чудова армотерапія

Лот 20 - Скраб для тіла " Райська насолода" 

Вручили клієнтці, що не виграла в лотереї. 

Кожна гостя свята отримала подарунок, а деякі - і два. 

Завершили святкування тортиком, солодощами та шампанським..

Чекаємо вас у нашій Студії та даруємо знижки

Діючі акції (01/09-30/11/2022)

На лазерну епіляцію:

  • Глибоке бікіні +пахви - 590 грн 
  • Глибоке бікіні + пахви+ ноги повністю - 1090 грн 
  • Глибоке бікіні + пахви+ руки повністю + ноги повністю - 1390 грн 

Вакуумно-роликовий масад+ РФ-ліфтинг - 400 грн 
Курс масажу( 10 масажів+ 3 рф-ліфтинга+ 2 кавітації і 2 обгортання) - 3700 грн 
Чистка ультразвукова + карбокситерапія - 600 грн 
Ультразвукове очищення+ масаж + французька альгінатна маска - 400 грн  

Чекаємо Вас за адресою: м. Вінниця, вул. Кюцюбинського, 32
Телефон для запису: (063) 870 7797

Сайт: https://top20.ua/vn/sport-krasota/salonyi-krasotyi-spa/studiya-zdorovoyi-shkiry.html
Інстаграм: @tudiya_zdorovoyi_shkiry

keyboard_arrow_up